Dilekkkk Yahu ben bu dalininkini almıştım bebek için evin içindeki kokudan nefesim daraldı resmen çok ağır kokuyor bebeğe de zararı olur dimi bu kadar ağır kokunun yda bana şuan öyle mi geliyor kullanmasak yumuşatıcı olmaz mı
Elif1ekim Dilekkkk canım dalın sıvı bebek deterjanı yeter hafif miş giv i kokuya var yumuşatıcıya gerek yok ilk zamanlar
Nurem Dilekkkk canım sen bilirsin yine ama genelde yogun kokılu şeyler bebek için kullanılmalı diye biliyorum. Ben hacı şakirin sabununu alıp rendeledim lavanta kokuluydu o şekilde yıkadım bütün kıyafetlerini ve yumuşatıcı kullanmama ragmen çok güZel koktular 😍 Bu hazır sarılan granül sabunlar bile çok pahalı zaten onlarda rendelenmiş halde bizde alıp rendeleyebiliriz 🤰🏻
bbestw Dilekkkk canım bende dalin deterjanla yumuşatıcı aldım denedim ama kokmadığı için memnun kalmadım dalan roxy toz sabun deterjan aldım bebeğime onu kullanıcam. Sen nasıl yıkadın kıyafetleri çok mu koydun acaba bana saf suda yıkanmış gibi hiç kokusuz gelmişti???
Liladrian Dilekkkk Bebek mağazalarında ve marketlerde bulabilirsiniz. Ben Dalan doğal granül sabun aldım. Sabun tozu bildiğimiz, katkısız, internetten bakabilirsiniz. Hatta kıyafetler bugün yıkanıp ütülendi, ailenin büyüklerinden tam not aldı 😂
Dilekkkk bbestw valla iki kapak sıvı deterjan bi kapak da yumuşatıcı koydum elde yıkama program da çalıştırdık 45 dk