Zemheriiiiiiii Anne_Karina ben İngilteredeyim evde doğum burda oluyor tercih ederseniz eğer ama ben tercih etmedim 🌝
Yaprakdokumusever Anne_Karina Araştırmıştım bir ebe ve bir doktor beraber geliyolar tabiki ebe tek değil. Acil durumda müdehale için kapıda ambulans bekletenler de var. Öncesinde gebeye ücretli bi eğitim veriyolar. İsterseniz suda da doğurtuyolar. Ama fiyatlar 4500₺-5000₺ civarı.
Kayasbht Anne_Karina evde Doğum şuan cok yaygın istagramdan araştırabilirsiniz bana hastaneden sezeryan derlerse bende evde Doğum düşünüyorum .
aeh oluyor tabi bende çok heves ediyorum ama hafif ritim bozukluğum var o yüzden cesaret edemedim ama yapan arkadaşım var çok çok memnun kaldı. İnstada bakabilirsiniz ebe Aysun Selvi var mesela
Mehtap23 Ay ben hastanede bile ebe tek olsun istemiyorum doktor da olsun istiyorum evde doğuranda ne bilim aşırı cesaretli olmalı bebekte istenmeyen bir durum olduğunda napabilirler evde hastane herşey ellerinin altında yani müdahale hemen olabilir evde bu biraz zor. 🤷♀️ Yine de tercih meselesi tabi 🧐
Anne_Karina Yaprakdokumusever daha gitmedim ama araştırdığım doktor dogumu 6000-7500 tl evde daha uygunmuş 😂
alyagulce Yaprakdokumusever o en az bi 20 bin falandır şimdi hastanede bile doğum o fiyatlarda 5000 çünkü . Kapıda ambulans bekletmek bir ebe bir doktor eve getirtmek hastaneyi satın alacak kadar para isterler o şartlarda bence 😅
PurpleTail Ina May’in kitabını okuduktan sonra doğum kampı gibi birsey olmasını çok istedim çünkü hastaneden soğumuştum o gergin ortamın etkilerini baya bi anlatıyordu kitapta, ama maalesef el mahkum hastanede doğuracağım 😒
HavvaK Anne_Karina tabiki oluyor çoook fazla olan arkadaşım var. Ben Konya’da yaşıyorum burda tabıdığım üç ebe var evde doğum yaptıran. hemde ssvd bile yapan var https://instagram.com/ebesenayyazici?igshid=1gzy6epwsc8ue https://instagram.com/ebeaysunselvi?igshid=1kntp3hsr02p2 bunlar sayfaları inceleyebilirsiniz. Bende niyet ettim bakalım ☺️
baby_mama Çok akıllıca değil. Acil bir durum olsa, bebek nefessiz kalsa, omzu falan takılsa ne olacak? Saniyeler bile önemli o durumda. Ben yenidoğan bakım ünitesi olmadığı için hastanemi bile değiştirdim.
1anne-2bebek baby_mama tam onu diyecektim yenıdogan ünitesi, yogunbakımı olmayan hastenelerde anneler hastane değiştiriyor bu evde olmak gercekten yürek istiyor. Yanı ayıplamak veya yadırgamak kesınlıkle değil tabı kı sadece olası durumlarda tedbir alınamayacak Allah korusun. Kişinin kendı tercihi ama hayırlısı olsun 🌸
Anne_Karina baby_mama zaten herşey yolunda giderse böyle bişey mümkün olabilir yurtdışında cok yaygın evde doğum gelen ebede ona göre eğitimli oluyo öyle bi durumda ne yapıcağını.bilir
baby_mama 1anne-2bebek öyle gerçekten herkesin kendi tercihi ama eskiden imkan yokmuş evde doğum yapılıyormuş; anne bebek ölümü, doğum komplikasyonuna bağlı hasarlar bir o kadar fazlaymış. Şimdi imkanlar varken, tıp bu kadar gelişmiş, çoğu şeye anında müdahale edilebiliyorken neden evde doğum anlam veremiyorum.
Seferiyehatun Anne_Karina olmazmi? Annem doğum yaptı kandesimi 2002 de, geçende arkadaşım evde yaptı normal doğumu, ebeler var geliyorlar. Hastaneden bile geliyorlar ünlülerde varya havuz kurmuşlar falan
Anne_Karina Seferiyehatun hastanede doğururum ama izlediğim bideolar o kadar güzel ki evinde en rahat olduğun yerde benim çok hoşuma gitti
Cdlmeryem Evet yapılabilir ve yasaldır. Bildiğim ebeleri yazayım instagramdan ulaşabilirsiniz. Ebe Aysun Selvi, Ebe Şenay Yazıcı, Ebe Emel Ay, Ebe Fisun Çalışkan, Ebe Neslihan Şebik ..
1anne-2bebek baby_mama tercih meselesi demek ki cabım ☺️ ınsallah saglıkla kavusurlar bebişlerine diyecek baska bır seyımız yok kı 😍
Anne_Karina baby_mama çünkü kendi evim benim mahremiyetim huzurlu mutlu olduğum yer eşim yanımda olur hastanede doğurmam demiyorum hoşuma gidiyor o kadar
Mandalina91 Anne_Karina maddi durumunuzu yadırgamak için yazmıyorum ama daha az para vermek için evde doğumu düşünüyor olmanıza şaşırdım açıkçası. Hem kendi hem bebeğimin sağlığı benim için herşeyin önündedir. Dediğim gibi maddi olarak değil düşünce olarak yorum yapıyorum ve sizi kırmak istemiyorum
HavvaK Anne_Karina İstanbul’da daha çok vardır. Bu ebeler hep İstanbul’da eğitim alıyorlar. Siz Şenay ablaya yazın dm den o size İstanbul’dan bi arkadaşını yönlendirir ☺️