Yaseminkosar22 Daha önce bebeğimin 8 haftalıkken kalbi durdu karnımda ve kürtaj olmak zorunda kaldım ve tekrardan hamile kaldım başına bu şekilde gelipte sorunsuz gebelik geçiren varmı çok korkuyorum
Arda04 Yaseminkosar22 9 haftalık ken kalbi durdu çok şükür şuan 21 haftalık hamileyim dua et be kötü düşünme 🤗
Zelsonr Yaseminkosar22 Bende 11 haftalıkken gittim 9.haftada kalbi durmuştu kürtaj oldum canım. Kürtajdan 3,5 ay sonra hamile kaldım şuan 18 haftalık hamileyim şükür bir sorun sıkıntı yok canım 😍
boncukbiranne 3 gebelik 4 kayıp verdim kalp durmasından şuan yine 7 haftalık gebeyim fazla stres yapmayın derim streste çok önemli bu yolda
boncukbiranne Yaseminkosar22 kan pıhtilasmasi sebebi canım son gebelikte ikizdi ondada kayıp ikiz sendromu yasadik
Arda04 Yaseminkosar22 aminnn inşallah canım o korkuyo biliyorum ben bir oğlumu doğumdan 5 saat sonra kaybettim biride 9 haftalık kaybettim şuan rabbime şükürler olsun bi kızım olcak inşallah 🤲
Aysenurba Canim 37. Haftada kalbi durdu bebegimin simdi 10 haftalik hamileyim doktor her hamilelik farkli öncesini düşünüp stres olma dedi Rabbime emanetiz
Asil28 Aysenurba Rabbim sabır versin 🙏 şimdiki bebeğinizi sağsalim size bağışlasın🙏 Ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
Yaseminkosar22 Arda04 ilk önce başın sağolsun o sana diğer dünyada şahitlik edecek meleğin cennetin en güzel yerinde allah kızına sana uzun ömürler versin ❤️
Yaseminkosar22 boncukbiranne şimdi ne kullanıyorsun ilaç banada kan sulandırıcı iğne verdi ve hap kullanıyorum
boncukbiranne 34_21_23 evet malesef oksapar 4000lik kullaniyordum yanında coraspirin folik asit falan ama coraspirinle kullanınca kanama yapti
boncukbiranne Yaseminkosar22 ekoprin ve oksapar kullanıyorum yine bu gebelikte erken öğrendim 3 haftalık tam hemen baslddik
Bebegim4 boncukbiranne merhaba benimde coraspirin kanama alanı ve lekelenme yaptı ama 2 haftadır bıraktığım halde geçmiyo coraspirini sizin kaç haftada geçti
Demetslt Yaseminkosar22 Buna ben de bi örnek olabilirim 10 haftalikken kalp durmasi yaşamıştım. Simdi tekrar hamileyim 28 haftaligiz rabbime bin şükür yerleşme kanaması dahi yaşamadım cok sağlıklı bi gebeliğin var şimdi. Hepsi nasip meselesi ☺
Yaseminkosar22 boncukbiranne bende şuan ekopirin ve oksopar 6000 kullanıyorum birde folik asit başka ilaç varmı kullandığınız