Tugbacaner YagizAsyaMom 1 sene hayırlı bi evlat nasip etsin diye dua ettim her gece herkese kendime şimdi den hamilelere ve bana hayırlı doğum bebeği olmayanlara hayırlı evlat nasip etsin diye dua ediyorum inşallah görürüm cuma günü 😊
Hanif Tugbacaner inşallah canım benim bağırsaklarım çok doluydu ultrasonla göremedi vajinal ultrasonla baktığımızda gördük çok şükür 🤲🏻 Şimdi 31 haftalık olduk ❤️
alisaorkhan Tugbacaner resmen kalbim çikicakmis gibi oluyo acaba nasil bisey çokmu küçük kalbi nasil atiyo 6 haftasinda gidicem doktora günler geçmiyo
alisaorkhan Neshaakin öylede oluyor dimi? Bide bu midem bulanmiyo benim, henuz cok erken diyorlar, ama bi arkadasim bos gebelik ola bilir dedi😔 elim ayagim titriyo resmen,bi malumatiniz varmi? Bulanma icin erkenmi? Annemler 2-3 ayinda bulanma olucak diyor
Neshaakin alisaorkhan hiç alakası yok boş gebelikle canım gram mide bulantısı çekmeden sapasağlam doğuranlar var. Mide bulantın ne kadar az olursa o kadar rahat gebelik geçirirsin. Benim 5. Haftada başladı mahvoluyorum gram lokma alamıyorum agzıma çok zor böyle. Mide bulantısını vs hiç kafana takma herkesin yapısı bünyesi çok farklı