MDT Hatice4446 28+5 sürekli parti var içeride özellikle gece uyuyacağım zaman ve sabahları. Şuanda da kıpır kıpır zilli 🥳
Demetslt Hatice4446 28. Haftadayız 2 gundur ayri bi hareketlenme yaşıyoruz. Artık canımı yakmaya başladı bazı hareketleri ama olsun saglikla gelsin de👶🏻😍
Ays0 23+5 benim kızım nazlı galiba korkuyor vurmaya tık tık yapıyor gidiyor bir bakar mısın der gibi 😂
Babyhappy58 Kız bebekler zaten çok tekme atmazlarmış sağa sola gidip gelirlermiş harbiden bende de öylee
Hellobaby2 Babyhappy58 bizim öyle değil vallahi😅 bazen ayağını bile tutabiliyorum sert tekme attığı zaman🙈
Hellobaby2 32.haftamızdayız benimde kız. Sağ Boşluğuma Aşırı vuruyor yerimden sıçrıyorum bazen 😂🙈 ama olsundu, kızımı içimde hissetmek mükemmel bir duygu🥰 Rabbim isteyen herkese nasip etsin💕
Babyhappy58 Hellobaby2 bazen sert tekme vuruyor evet o gayet güzel ve normal 😀😀ama sağa sola gidip dururlarmış genelde
Babyhappy58 Hatice4446 aynennn yaa özellikle ben geceleri sağ sola çok döner oldum bu 30 lu haftalar mahvetti çuan bebeğim de dönüyo iyice kızın kafası karışıyor 😀😀😀
Oozgn Hatice4446 23+4 üz hiç uyumuyor sanki dün gece kalkmıştım birazcık canım tatlı çekti yedim yattım sen misin yiyen kız delirdi uyutmadi uzun bir süre babamizda hissetti çılgın partimizi🥳
Prensesbekleniyor Hatice4446 20+4 deyiz maşallahı var kızımın gündüz bende çok hareketli olduğum için hissetmiyorum pek ama akşam eve gelip oturup ayağımı uzattigim anda başlıyor dansa 💃💃💃 Bı babası hissedemiyor hergun bir sağa bir sola dokunup duruyor kızımı hissedecegim diye ama olmuyor tabi dokunduğunda ne zaman hissetmeye başlar acaba kizlar her gün kafayı yediriyor bana ben neden hissetmiyorum diye 😂😂😂😂
Erceyl Hatice4446 bak bide oynak müzik ac karnına yaklastir ;)))) benimki roman havasında oynuyordu ;))))