Burcunur__ abbasova14a katlanabilir küvet istiyorum fiyatı şuan trendyolda 284₺ düşünüyorum yer tasarrufu açısındançok mantıklı geldi bi yandan diyorum ki bir küvete o kadar para verilirmi 😂
milena11 Burcunur__ verilmeeeez😅 zaten bi süre sonra çocuğu banyoda yıkıyorsun ilk bir kaç ay kullanılıyor o küvetler 😅
Mom54544 Burcunur__ Bende çok istedim banyom.l cok ufak ama plastik sırf katlanması var diye de almadım ocim acirdi alsaydım eğer gecen bime gelmişti ordan aldım zaten bı sure sonra gereksiz olcak diye
Durunbigeldim Burcunur__ bende bunu düşünüyorım ya ben set halinde 400 küsüre gördüm ama plastik bişey değermi bilemedim
Burcunur__ milena11 yaaaa öyleni diyorsun 😂😂 diğerleride çok büyük koyacak yerim yok katlanabilir mantıklı gelmişti aslında neyse bakalım bakıcaz duruma göre😂🤪 siz aldınızmı
milena11 Burcunur__ ben daha almadım bimw şoka falan geliyor ordan alacağım. Gerçekten gereksiz yoksa ıbık zıbık herşeyi aldım Ben😅
Mom54544 Burcunur__ Ona vereceğin parayi bence daha gerekli biseyde kullan tabi maddi açıdan koymaz alırım aman dersen senin için sevinirim ne güzel aldı kullanışlı olanı diye 😊
Burcunur__ Mom54544 gönlü güzel kardeşim ❤️❤️ Rabbim sana herşeyin en iyisini en hayırlısını versin inşallah ❤️❤️❤️❤️☺️☺️