balpetegim_35 10 mayısta randevum var 10 haftalık hamileyim. Hastane uzak ve havalar çok sıcak başım dönüyor sıcakta . Eşim uzakta. Annemde yanımda gelebilir mi bunun için belgeye ihtiyaç var mı ? Bu ara hastaneye gideniniz oldu mu acaba?
ikiponcik_annesi balpetegim_35 ben cuma günü kızımla gittim 6 yaşında kimseye bırakamayacağım için birlikte gittik hoş kimsede nereye gidiyosun demedi ya
balkiz12 balpetegim_35 bişey olacağını sanmıyorum hamile olduğunuz için birde randevu varken bişey demezler
gullcannn balpetegim_35 Eşim görevde annem ve babamla gittim 2 gün önce kimse durmadi. Ama durdursada hamileyiz yanimizda refakatci olmak zorunda hiçbirşey denilmiyor korkmayin. Randevunuz olması yeterli
zerrinayyildiz balpetegim_35 bende eşimle gittim ama aile içinde biriyle gidebilirsin diye biliyorum ınternette bi yerde okumuştum
Leylakkk Esimle gidiyorum randevu kâğıdı olunca sorun olmuyor 1. Derece yakınlarla gidilebiliyor diye biliyorum
balpetegim_35 gullcannn benim eşimde görevde . Bende annemle gideceğim o yüzden.bazen cinsler denk geliyor ya o yüzden korktum Teşekkürler .
gullcannn balpetegim_35 Yok canım hamileyiz biz randevumuz olmasa bile acil gidebiliriz yani. Tek başımızada gidecek halimiz yok illaki refakatçi lazım. O cinslik yaparsa yapsın sonrasinda doktora gittiğine dair belgeyi sunarsan ceza bile yazsalar ödenmez. Ama yapmazlar yani okadarda değil.
SedaCeki balpetegim_35 hastaneye yanimdaki kisi icin sordugumdan karakolu arayip izin isteyin demislerdi . Baska bir tanidigimsa hastaneye giderken yanina 2 refakatci alabilirsin falan dedi en iyisi sormak karakola bir sorun
Aybigen balpetegim_35 ben cuma gittim randevu msjini gösterdik esimde vardi yanımda. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.