hanzadeee Glsmyldz09 normalin biraz ustunde ama olabiliyo boyle durumlar dikkat edin saglikli beslenin
birprensesvebirprensannesi Glsmyldz09 Yani zaten doğumunuza az kalmış bence iyi ilerlemişsiniz. Bende 49 la hamile kaldım 30+0 ım ve 60 kilo olmuşum 🤷
burcu_burcu Mom789 bunu bende çok merak ediyorum zira son aylarda çok alınıyor deniyor ben zaten 13 kilo aldım bile 31. haftaya kadar 😕
Minik1portakal Mom789 kişiye göre değişiyo bence bu 🤗 ben 34. Haftaya yeni girdim, 30dan sonra 1 ayda 4 kilo aldım 🙈 öncesinde 30. Haftaya kadar sadece 3 kilo aldım o yüzden şanslıyım şimdilik toplam 7 kiloda kaldık bakalım Doğuma kadar ne kadar alıcam 🙈🤗
Dilan2912 Gulsurmeli aynen aynen 😀 doğumdan sonra gider diye kendimi avutuyorum ama bu halimi de hiç sevmiyorum 😢 göğüslerim de çok büyüdü
Gulsurmeli Dilan2912 ya sorma şimdiye kadar birşey yoktu normaldim 31.haftada şiştim biranda niyeyse halbuki 1 kilo almışım sadece. Benim göğüslerim zaten küçüktü 80 kullanıyodum şuan 85 kullanıyorum ama doldurmuyor hala 🤭🤭🤭
angime Dilan2912 ya sormayın bu memelerin hali ne olacak, hiç alışkın değilim hayatım boyunca 75b olan insandım şu an ölçülerimi bilmiyorum bile spor sütyen giyiyorum ama kocamanlar sonradan eski haline dönüyor mu acaba
Mom789 burcu_burcu ay deme öyle bende 31deyim 7 kilo aldım 8-9 kiloyla kapatirim diyorum kafamdan en fazla 2 kilo alayım diyorum almayım yeter ya şiştim iyice 🤦♀️
Busra228 seymaergun şu yorumu gördüğüme ben çok sevindim ☺️☺️ Kaç kilo almıştınız 16 kiloyu nasıl verdiniz.Bi de doğumdan sonra iştah eski haline dönüyormu hamilelikte nedense çok fazla yeme ihtiyacı oluyor ☺️
Busra228 Glsmyldz09 çook normal bana göre ben 26 haftalığım 12 kilo almışım 😂 59 la hamile kaldım umarım doğumdan sonra veririm😭😭
seymaergun Busra228 20 kilo aldım, emzirirken zaten çok kalori yakılıyor, hiç bir şey yapmadan gitti vallahi 😅 ben de hamileyken çok istahliydim şuan gayet normal yiyorum😅 Tavsiyem bu güzel ve özel zamanınızda kiloyu dert edinip canınızı sıkmayın 🌸