Yaa çok tatlı yazılar var :)
Bence kimse yadirgamasin arkadaşı herkesin içinden gecen bir cinsiyet azıcık daha fazla oluyor ne yapalım gerçek bu. Kimisi erkek bulana kadar devam eder erkek delisidir, kimisinin içinde kız ukde kalır. Eleştirmemek lazım. Ben de kız çocuklarını başka seviyorum, lakin yarın oğlumu dogurcam sevgim, heyecanım tarifsiz 😊
İnsanoğlu ikisini de tatmak istiyor hem erkek hem kız, çünkü ikisi de farklı. Şahsen ben de ikinciyi isterim kız olsun ama nasipte öte köy yok, ikinci de erkek olursa tabi kadın olarak zorlu bi hayat oluyor, kız çocukları anneye hayat boyu arkadaş ve yardımcı. Erkeği de elbette öyle yetistirebiliriz, şahsen en büyük amacım o, ama ben kendimden biliyorum anneme destek olmasam kadın hem iş hem ev hem eş zor bir hayatı olurdu. Şimdi o da kız torun istiyor mesela ikinciye insallah diyor ama kader kısmet cinsiyet olayı 😊 sağlıklı ve hayırlı olacaksa olsun, olmayacaksa ne erkek ne kız olmasın. Hep böyle derdim. Allah gönlüne göre versin insanın ama hayırlısını, gerisi şaka tabi ki.. 🙏🤗
Çocuğu kolay olmayanları da anlıyorum, Allah en kısa sürede nasip etsin. Insan kendinde olmayanı arıyor iste bu maalesef insanin aciz duygularından biri. Sadece gözlemlerimden çıkardığım şey şu; erkek ya da kız olsun ilk çocuğun yeri bambaşka 🤗😇