Öncelikle geçmiş olsun biraz uzun olucak ama belki bı faydam dokunur 🤲tam bir pko hastasıyım inatçı olanından ileri derece bütün belirtiler mevcut maalesef 3 buçuk sene kendi irademle kilo vs versem de hamile kalmadım çok doktora gittim hepsi geç olur ama olur dedi üç ay femera kullandım sadece bir ay bir yumurtam oluştu bazen doğal yolla yumurta oldu her ay düzenli adet olduğum halde 3 buçuk sene gebe kalamadim taki DC pınar Özcan tanışana kadar o an maddi manevi zor bir sürece girmistim kendi DC olduğu için ve bezmialem üniversitesi Hastanesi’nde oldugunicin ücreti özel gibiydi ultorosonda pko olduğumu görür görmez hemen GLİFOR YANİ SEKER İLACİNA BASLADİK ,BU ARADA SEKER DUZEYİM NORMAL PKO OLDUGUM HALDE İNSÜLİN DİRENCİK YOK AMA KALİTEKİ YURTA İCİN KULLANMAM GEREKİYORDU ve kan vs derken rahim filmde istedi ve rahimde yapisiklogim çıktı malesef ardodan histereskopi olmak zorunda kaldım ve 2 ay sprail takılı kaldı sonra tam tedaviye baslicam ay 3 tane kistim oldu ve aspire edip içindeki sıvılar patalojiye gitti ve şüpheli sonuç geldi yani tümor belirtisi ama doktorum yine de sadece kistler bir ay gösterdi kendini takip edocez ama tedavimize basliyalaim sorun olacağını sanmıyorum çok ileri boyutta bişey değil sadece şüpheli rapor takip edilmesi gerek dedi ve. O ay yine letrozel ilaç hap olarak 10tane kullandım ve 10tane göbekten meopur iğne bir gün sağ bir gün sol ve 3 yumurtam oldu sonra ovitrelle çatlatma iğnesi iki tane aynı anda ve düzenli ilişki sonrası yarım saat dinlenme ve 13 gün sonra prensesim benimleydi 🤲şuan 18+2 yiz bu maddi manevi zor bir süreç pskolojik olarak çok zor kendiliğinden hamile kalan anneler de çok tabiki ama mutlaka güzel bir doktora muayenenolmanizi öneririm ve en son kintedavi sürecinde 22 kilo verdim çünkü doktorum banada aynısını dedi 🥰ama takviye şart folik asit vs d vitamini belki GLİFOR lütfen ihmal etmeyin ben 3 buçuk sene kendini doktor sananlarin yüzünden olucagina çok inanmıştım amambazen bazı şeyler kendiliğinden mümkün olmuyor dilerim eğer istanbuldaysaniz mutlaka gitmenizi tavsiye ederim tez zamanda kendiliğinden hamile kalmanız dileğiyle