Su_123 KIZLAR izmirde iyi dediğiniz gerçekten sizi şüphede bırakmayacak kadın hastalıkları Doğum doktor varmı
Cansuyrm35 Su_123 kendi doktorum alsancakta özel muayenehane Şebnem Altunyurt. Çok ama çok memnunum. Bunun dışında iyi olduğunu duyduğum doktorlar Vedat Uluğ, Barış Büke, Sabahattin Altunyurt, Kahraman Kolday, Burak Ağca. Hepsi özel doktor.
Su_123 Fhatice Karataş Hastanesi Aysel Zabit var ona gittim ama kadının ilgisini sevemedim yapmacık gibi bebeğim karnımda öldü belkide ondandır gitmek istemiyorum açıkçası
Dada906 Karataş hastanesi Gonca Aksoy Özmen kimyasal gebelik geçirdiğimde süreci yönetme şekli sürekli olumlu olması 16 haftalık hamileyim her kontrole gittiğimde aklımda h soru kalmadan dönüyorum Eve aşırı detaylı bilgilendiriyor 😍
Pelit7 Su_123 Prof. Dr. Mert Kazandı özel muayenehanesi bayraklı da kendisi ege de görevli aynı zamanda kesinlikle tavsiye ederim
Mcakir Su_123 emre canverenler yaptı benim doğumumu. Çok memnun kaldım. Can hastanesindeydi yeni muayene açtı bayraklıya. Googledan yorumları okuyabilirsiniz. Kendisi her telefona anında cevap verir ya da dönüş yapar , tüm sorulara sıkılmadan cevap verir. Sadece biraz mesafeli bi doktor. 30. Kez gittiğinizde dahi sizi unutmuş olabilir 😅
Hayal11 Medicana hastanesi Prof Dr Mehmet tunç canda efsana Güler yüzlü ve bilgili bir doktor canım kesinlikle öneririm