Berna4161 Kızlar selaam herkese.. Diş temizletip memnun kalanlar var mı? Veya sonrasında yaşadığınız olumlu olumsuz olan düşünceleriniz neler? Eşimle birlikte yaptıralım diyoruz ama emin olamıyorum bir türlü. Öneriyormusunuz? Fikirlere ihtiyacım var🙏
yelizyeliz Berna4161 ben düzenli olarak temizletiyordum çok memnunum. Ama bu covid döneminde asla önermiyorum.
Lulemom Berna4161 taş varsa temizletmek gerekir. Ama sırf beyaz olsun diye yaptırmayın. İster istemez mine aşınıyor. İlerde sorun yaşarsınız. Zaten işini bilen vicdanlı hekimler keyfi temizleme yapmaz. Para peşinde olanlar keyfi temizleme yapıyolar
Melek- Berna4161 yılda bir temizletiyordum çok iyi tertemiz oluyor. Pandemi sürecinde temizletmeye cesaret edemem tabi
LawyerEce Berna4161 Pandemi yüzünden bende temizletemiyorum artık, hafta da 1 defa gidip temizletiyorum ama beyazlatma konusunda bir fikrim yok. Beyazlatmakta istiyorsanız hafta da 1 defa diş macununa karbonat katıp fırçalıyorum. İkisinide yapınca inci gibi oluyor.
Berna4161 Lulemom zaten devlet değil özel kliniğe yaptırıcaz. Eşimin amacı taş temizletmek benim ise lekelerden arındırmak
Berna4161 LawyerEce Haftada bir nasıl oluyor. Ben en fazla 6 ayda 1 olarak duymuştum. Beyazlatma gereği duymuyorum. O konuda diş yapım farklı beyazlatmadq istediğim sonucu alamam doktorlar öyle söylüyor
Sadece_anne Koronanin baslariydi doktorum dolgu icin gittigimde onuda yapmisti arada vallahi mis gibi oluyor dişler :) sonrasinda kanama ve sızı oluyor kisa bir sure ama oda normal. Ama suan hastaneler disciler bence riskli
Berna4161 Sadece_anne iyi bir klinik olduğu için gidip orda yaptırıcağız inşallah. Kardeşime diş teli taktırıcaz onu yaptırırken bizde gitmişken kendimize bişeyler yaptıralım dedik 😆
Melek- Berna4161 evet oluyor ama bu dışarıdan gözüküp rahatsız eden bir boşluk değil. ARalardaki diş taşları temizlendiği için oluyor. İlk birkaç gün diş hassasiyeti oluyor sonra geçiyor
LawyerEce Berna4161 Ben yaptırıyorum ama sene de 1 defa yaptıranda var dişe zarar verir diye. Bende sorun olmadı.
Sadece_anne Berna4161 O zaman yaptırın ama cok sık yapmayin temiz oluyor insanin gülesi geliyor daha bi 😂😂