Beyza97 Merhaba kızlar bebeğimi öğrendiğimde doktor son adet tarihime göre 4 hafta 6 günlük dedi aonraki kontrolde 7 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6 hafta 5 günlük yazıyodu neden acaba bi yanlışlık mı var yoksa neye göre belirleniyo bilen var mı
Mom72626 Beyza97 benim de öyle 3-4 gün geride geliyor doktorum 12. Hafta gel olmazsa adet tarihini değiştiririz geç döllenme olmuş olabilir dedi
alazzeyneperva Beyza97 geç döllenme denen bi nalet var 😂 herkesin kafasını karıştırıp korkutan ama çok normal olan bisey geç dollenmedir
fatmacos Beyza97 anladığım kadarıyla 2 gün var o da sıkıntı değil 1 2 hafta önden yada geriden gelmesi normal brnim de 3 4 gün önden gidiyo ilk kızım da geriden geliyordu sıkıntı yapma daha en başındasın toparlar
Saziyersin Beyza97 benim de 12 haftaya kadar hep bir hafta geriden geliyordu sonra adet tarihine göre suan da
Beyza97 Mom72626 tahminime göre adet döneminden 1 hafta sonra olmuştu zaten böyle son adet tarihinden itibaren hamilesin demelerini anlayamadım
Mom72626 Beyza97 işte öyle hesaplanıyor canım. Sperm 48 saat yaşayabiliyor o yüzden ilişkiye girdiğiniz ilk gün değil de son ilişkiden 48 belki 72 saat sonra tutmuştur 🙏🏻