Saripapatyam1 Kızlar 18 haftalık hamileyim ödemim erken başladı uyku düzensizliğinden sanırım hamileliğinde limonlu su içen oldumu ? 1 lt suya bir limon dilimleyip koysam ne zararı olur ki acaba 🤔
Berraeva Saripapatyam1 Bence bi zararı olmaz ben ekşi aşeriyorum ve her gün iki üç tane limon yediğim oluyo suya koymak da bi şey yapmaz bence
Ates21 Saripapatyam1 Bence çok fazla içme sade su içmeyi dene yada içine aroma vermek için salatalık dilimleyip atabilirsin
Minnosannem12 Saripapatyam1 bende 35 haftaligim yeni başladı ödem limonlu su içiyorum 3 günde ayaklarım balon gibiydi indi çok sevindim limonlu su ve uzanmak muz ve ılık duş bana çok iyi geldi
Saripapatyam1 Minnosannem12 bir zararı oldu mu peki? Ben kilolu hamile kaldım ödeme çok yatkın maalesef erken başladı terliğim dar geliyor resmen
Minnosannem12 Saripapatyam1 olamadı benim idrar yolu enfeksiyonum da var ondan da ayakların sismistir dedi doktor antibiyotik ve sirkeli limonlu su iyi geldi ve hergun ılık duş ayaklarını uzatıp yat tuzlu hiçbirsey yeme muz da tüket 2 tane günde faydasını görürsün insllah ben gördüm