Eda2597 Kızlar 7 haftalik hamileyim turk kahwesi istiyor canim bi zarari warmidir acaba ??? Sadece bi kere icmek istiyorum.
Merve5561 Eda2597 bana doktorum günde 1 tane Türk kahvesi içebilirsin dedi canım kahve içtiğim gün fazla çay içmiyorum öyle dengeliyorum
Eminos123 Eda2597 herseyin azi karar cogu zarar herseyi yedim 3650 gram normal dogum yaptim ciger de yedim işkembe corbasi da ictim bisey olmaz
Armindia Eda2597 Günlük bir fincan türk kahvesinin bir zararı yok nescafe değil ama.. tabi türk kahvesi içtiğiniz gün fazla çay içmemelisiniz kafein oranını aşmamak için. Yinede içiniz rahat etmiyorsa kafeinsiz kahveler var
Eda2597 metehaninannesiii doktor kontrolum carsamba gunu cok icen bi insandm suan canim okadar istiyorki 😄
Esragnss Eda2597 bende 9 haftalığım ögrendiğimden beri hiç kahve içmemiştim ama canım acayio sütlü kahve istemişti kahvesini az koyup sütü fazla koyup içtim doktorum her gün bir tane içebilirsin demişti 😂
lentil Eda2597 benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmştı. 12.haftaya kadar 2 günde 1 tane içebilirsin demişti doktorum. Doktorum da riskli gebelik profesörü. Okdr çok canın çekiyorsa
Serappp14 Eda2597 bı zararı yok bende ıcıyorudm kokusuna bayılırdm ama 2 haftadır paketını gormeye tahammulum yok o derece tıksındım en sevdıgın seylerden tıksınıyosn bazen🥲
bubuiledudu Ben de cok kahve içerim normalde öğrendiğimden beri maksimum iki Türk kahvesi içiyorum şekersiz çay hiç sevmem içmem normalde de başka yerden kafein vücuduma zaten sokmuyorum
Syma-ma Eda2597 ben de o haftalarda içmiştim komşu ikramıyla bı fincan 🤣 bişey olmadı şuan 24 deyiz gayet sağlıklı yüz😊