gulin-35 mervemom allh sagsaglım yavruna kavustursun ınsallh cnm bugun boll boll dınlenmeye calıs heycandan mumkun olmuyor ama sakın olmaya calıs 😘
MihrbnGrbz3 mervemom allah yardımcın olur inşallah benimde ilk gebeliğim az kaldı doğumuma seni iyi anlıyorum Normal mi sezeryan mı olucaksın canım
mervemom gulin-35 Allah razı olsun☺️ Dün gece bile uyuyamadım. Bacaklarım falan ağrıdı. Bu gece de pek umudum yok aslında.
gulin-35 mervemom bende ılkınde kostur kostur onu yap bunu yap aksamı etmıstım bıde gece heycandan uyuyamadım ertesı gun pert oldum bu seferkınde son gunlere hıcbısey bırakmamayı dusunuyom sadece dınlencem ınsallh 😀
mervemom MihrbnGrbz3 amin inşallah tüm hamişlerin… sezaryen olacak evet Allahın izniyle. Zorunlu sezaryen aslında. Nasıl olduğunun da pek önemi yok sağlıklı olsun inşallah tüm evlatlar
MihrbnGrbz3 mervemom amin canım inşallah Peki neden sezeryan olucak Ne zaman söylüyorlar nasıl doğum olduğunu benimkide belirsizde henüz Son ayda söylerler mi doğumun nasıl gerçekleşiceğini banada merak ediyorum da😊
mervemom MihrbnGrbz3 Benim en başında belliydi aslında. Normal doğumdan bebeğe göre de sezaryen olabiliyor. Son ay son gün bile belli olabilir sezaryen olup olmayacağı. Hayırlısı nasılsa ona dua etmek en iyisi. Rabbim en iyisini bilir☺️
mervemom gulin-35 ister istemez insan heyecan yapıyor. Uyumak için zorlarım kendimi ve inşallah biraz dinlenirim🙈
Gigy mervemom bizim de son 4 ,karmaşık benim de duygularım valla 😌sağlıcakla kaVusun siz de inşallah 🎉🎈