Bmom Kızlar suyunuz gelmeden önce belirtiler nelerdi, ya da herkeste illa şakir şakir mi akar sızıntı şeklinde olabilir mi
Ikizdeniz Bmom benimki şöyle oluyor canm adet agrisi girip cikti galiba üşüttüm dedim yarim saat bi saat falan agri girip cikiyordu sonra aniden suyum geldi baya coktu yani
Kelebekanne48 Bmom bana suni sancı verdiler ondan sonra suyun geldi suyun rengi bana hafif sarımsı geldi yani aynı su gibi ama çişini tutamaz gibi akıyordu peçete koydum sarımsı gibiydi
Hanife_ikranuR Bmom benim ilkinde aniden geldi bundada 35 . Haftadayiz bı baskı var suyum gelecekmis gibi hissediyorum bazisida sızıntı halinde yasiyormus
Bmom Ikizdeniz ağrı giriyor bana da ama günde 3 veya 5 kez öyle düzenli değil nisanım baya oldu geleli sürekli tuvaletim varmış gibi sürekli idrara cikiyorum sonra su geliyor ama çok değil
Bmom Kelebekanne48 benimde öyle akintiyla karışık gibi ve sarımsı ama şakir şakir akmiyor yarın muayenem var 4-5 cm olursa başlatıriz dedi doktorum
Kelebekanne48 @Kelebekanne48 inşaAllah olur benim ilerlemedi açıklığım 4 cm olana kadar öldüm dirildim resmen sezaryen oldum
Mrvsng Bmom aynı şikayet bendede var canım günde 8 10 kez geliyor su gibi doktor suyun fazla bile hiç azalma yok bebek suyu bu şekilde gelmez akıntıdır dedi. Bardaktan boşalırcasına gelirse bebeğin suyudur bekleme gel dedi ama yinede endişeli oluyor insann