KubilayGizemzkan Hatice35 beni hiç bisey kesmedi artık mide yanmamdan kusuyordum rabelis verdi cok Şükür cok iyiym
Lalihhhh Hatice35 soda içiyorum ,süt içiyorum ama fayda etmiyor bana da en son dondurma iyi geliyor dediler ara ara onu yiyorum,sizi çok iyi anlıyorum mide yanması çok zor hele boğaza kadar çıkınca benim gözlerime bile vuruyordu yanma
Mervee8 Hatice35 Renni duo içebilirsiniz gebelikte kullanılıyo ben 16.haftadan beri onu içiyorum yoksa miğde yanmamla başedemezdim 😒
Smsevde Hatice35 Hatice35 sakız çiğnemek bana çok iyi geliyor. Bide akşam yemeklerini artık çok az yemeye başladım o da iyi geldi.
Hatice35 Smsevde belki kimse benim kadar sakız çiğnemiyor işte bazen durup tekrardan başlıyor yanmaya 😐
Brcnk Hatice35 rica ederim ☺️ Rennie duo da iyi geliyor çok zorlanırsanız onu da deneyin rahat uyumayı sağlar
Hatice35 mco canım bu sabah aile dokturuma gittim gaviscon yazdırdım kendime gerçekten sabahtan beri o kadar midem rahat oldu bence sizde kullanın
Oznur_08 Hatice35 canım ayva ye soda iç sakın limon portakal gibi asitli şeyler yeme beni mahvetmişti zaten mide yanıyo asitte yiyiynce + üstüne biniyo ağrı bulantı