Pelin__1 Burcu-2910 normal hiç yapmadım ben canım çıkar mıydı hiç bir fikrim yok o yüzden.. Erken gebelikte bile silik çizgi çıktı çünkü
KkubraOz Burcu-2910 benim adet günüm bundan daha koyu çıkmıştı ama gebe değildim. Erken gebelik testi yapın varsa orda çıkar
KkubraOz Burcu-2910 gebe değildim ama yumurtlamamıydı onuda bilmiyorum deneme amaçlı yapmıştım sadece
Pcosluhayat Burcu-2910 Benim testlerim de sizin gibi hatta bir marka testte daha da koyu. Ben ikinci yumurtalama diye düşündüm 🤣 Reglime 4 gün falan var gebelik için yapıldığında doğru sonuç verir mi ovulasyon testleri bilmiyorum
Asya-01 Burcu-2910 canım ben reglime 1 gün kala ovulasyon testi yapmıştım. T çizgisi kopkoyuydu. Sabah reglimin ilk günü erken gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm. Kan verdim beta hcg 409 çıkmıştı 😊 inşAllah sizinki de gebeliktir 🤲🏻
Burcu-2910 Asya-01 benım reglime 4 gün var yaptım iki gün üst üst kırmızı olmustu bende anlam veremedim bakalım rabbim nasip etsin
Minik_mucizem2 Burcu-2910 böyle görünce bian tebessüm ettim . Mutlu oldum sevindim adına. belki hamilesindir istersen kan ver . Bazı postları okuduğumda genelde adete yakın ovulasyon testlerinin gebelik ile sonuçlandığını söylüyorlar. Inş hamilesindir 😆
Minik_mucizem2 Burcu-2910 amin inş. Bide sen genelde hic adetinin son günlerinde ovulasyon testi yaptım mi yaptıysan eğer ilk defa mi böyle oluyor . Belki bir ihtimal vardır inş
Pcosluhayat Burcu-2910 Hayalkırıklığı yaşamak istemedigimden regl günümü bekleyecegim ✌️ İnşallah en hayirlisi olur bizler için 🍀