Mrvysnn fpkprensesim kaç haftalıksınız ne güzel ya bende sürekli hareket etsin istiyorum ama kızım hiç oralı olmuyor
fpkprensesim Mrvysnn 34 haftalığım şuan canım ama en başından hissettiğimden beri bebiş çok hareketli bizim 🥰 bebekten bebeğe değişiyodur canım 🥰
fpkprensesim Leylaalin benim eşimde çok oynar bende çok oynarım kıpır kıpır bence bebişten bebişe değişiyo😂 şimdi bile eşim oynuyo oda tepki veriyo geri vuruyo anlaşıyolar öyle 😂
fpkprensesim Armindia 34 haftalık olduk ama ilk hareketini hissettiğimden beri hareketli ntsye girince bile ebeler kalp atışından ne hareketli bebek diyolar😂
Mrvysnn fpkprensesim öyle sanırsam bakalım 25 haftalığız belki biraz daha büyüyğnce daha çok hissederim
birprensesvebirprensannesi fpkprensesim Böbreklerime bile vurmayı nasıl başarıyor anlamıyorum serserim🙈
fpkprensesim birprensesvebirprensannesi ay sorma bide benim böbreklerde büyüme var mahvediyo zilli beni 1 gün yatak döşek yattığım oluyo🥺
fpkprensesim Mrvysnn 28 li haftadan sonra daha bi yoğunlaşıyo ama demekki uslu bi bebek seninki birazdq 🤗
Elifnur54 fpkprensesim benimkide olr hele bazen çıkacakmış gbi hssedyrm tekmeleri git gide can acıtıcı oluuo.d
fpkprensesim Elifnur54 ben şey diyorum kızım sen doğumu falan beklemiycen karnımdan doğru orayı kaza kaza çıkcan çık durma çık diye söyleniyorum eşim nasıl taklitimi yapıyo gül gül ölüyo😂
fpkprensesim MDT haha bide aaa diyorum hayret hareketsiz dememle pat diye bi vuruyo yine şaşırtmıyo beni tabi😂
MDT fpkprensesim Allah sağlık versin bazen rahatsız edici boyuta ulaşsa da ne yapalım evlat katlanacaz 😃