miniginannesi9 Merhabalar, görevimden dolayi urfadayim şuan. 29 haftalık hamileyim.istanbulda ailemin yanında doğum yapmak istiyorum. Bağcılar’da yada Bağcılar yakın yerlerde hastaneye gidenler hangi hastane, doktor, fiyat hakkında bilgi verebilir mi
Dilekcnkn miniginannesi9 Bht clinic istanbul tema hastahanesi var yakındır herhalde bağcılara küçükçekmece atakentte doktorum Neslihan bahat ben bahat indirimi ile gittiğim için muayane 247 veriyorum normal fiyatı 304 normal doğum ücreti 8500 iken ben 7200 e anlaştım yine bahat indirimi ile İnstagramda bakabilirsin
Emineismail miniginannesi9 canım Ben de Urfalıyım �stanbul’a gelin geldim Ben de Bağcılar’da oturuyorum Menderes’te bir tane hastane var uzakta ile yakındır benim tabii ki Sigortam vardı Ben 1.100 doğum yaptım hastanede iyiydi Güney Hastanesi İnternette de araştırabilirsin
zezeyyy miniginannesi9 güneşli de Yaman tıp merkezine gidiyorum doktorum Eray balcan muayene ücreti 100 tl ve çok memnunum
Emineismail Dilekcnkn çok pahalı değil mi ya Ben de Bağcılar’da oturuyorum Menderes’e doğumu yaptım ben Güney Hastanesi 1100d yaptım geçen yıl benim sigortam vardı ama
Emineismail Emineismail benim gittiğim Hastanesi’nin muayenesi de bir 110 lira sana yardımcı olabilirim ben
Dilekcnkn Emineismail Evet imkanları çok çok güzel çok hijyenik kendi odanda doğum yapman güzel bir avantaj ama pahalı ben öneride bulunmamızı istediği için yazdım fikir olsun diye ☺️
Alininannesi40 miniginannesi9 medicine hospitale gidiyorum 150tl muayene ücreti doktorlar cok iyi dogumda sezeryan 4000 herşey içinde normal 3000 oda herşey dahil
miniginannesi9 Alininannesi40 medicine hospital e ailemin evi çok yakin, ama medicine de herkesi sezeryan yada ameliyat yapmak istiyor, biraz para odaklı bı hastane sanki
fatmacos miniginannesi9 özel güngören hastanesine gidiyorum muayene ücreti 90 lira normal doğum 1700 sezaryen 2200 yada 2100 olması lazım Bağcılar devlet hastanesinin karşısın da ilk doğumum da orda oldu çok memnun kaldım ben
miniginannesi9 fatmacos yaa bunu bı arastirayim, çok uzak mesafe de değil fiyat da uygunmuş, siz memnunsunuz değil mi
semdem1 miniginannesi9 medipol megaya gidebilirsin duygu ışl gencere 10 ay önce doğum yaptım mıayene 210₺ sezaryen doğuma ise 4300₺ ödeme yaptık normal doğum 2500dü
Alininannesi40 miniginannesi9 bilmiyorum ama ben sezeryan cok istediğim halde doktorum ısrarla normal için bekle diyor diğerlerine de iyi diyorlar ama benim doktorum da öyle bişey olmadı 😊
Fasulyemom miniginannesi9 Evet bu sebepten hastaneyi ve doktorumu değiştirmek zorunda kaldım. Normal Doğum yapmak istiyordum doğumum bayrama gelecek normal doğumu bekleyen sezeryana yöneltmeyen doktorum bayramlarda ve mesai dışı çalışmadığını söyledi. Mesai dışı çalışan doktorlar varmış ancak normal doğumu destekleyen tavsiye edebileceğim bir arkadaşım yok bu hastanede dedi. Bende mecbur arkama bakmadan uzaklaştım yoksa evime çok yakın Doğum ücretleri de uygun
fatmacos miniginannesi9 evet çok şükür ilk kızımda erken doğum riski atlattım bunda düşük riski atlattım hep kontrol altındaydım filiz hanım benim doktor um ama onda doğum yapamadım tatile denk geldiği için nöbetçi doktor da yaptım ondan da memnun kaldım ebe si hasta bakıcısı falan çok güzel ilgilenmişti
fatmacos Edanut filiz hanım ilk kızım da hem devlet hem filiz hanım kontrol ü altındaydım 29 a kadar ama 29 da erken doğum riski atlattım ondan sonra filiz hanım da kaldım hep ama doğuma maalesef o giremedi ama doğum yaptıran doktor dan da çok memnundum