pinar92_ Busra2706 bende öyle diyorum gerçekten haziranda hayırlısıyla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Seminn pinar92_ evet canım yasaklardan sonra yavaş yavaş artık 🤷♀️alıştık bu sıcağa ama gebelikte nasıl olur bilemiyorum😬
MerveOz0607 Bi de Antalya da Adana da yaşayanları düşünmek lazım Antalya’da yaşıyorum günde üç kez duş alıyorum klima açmak da istemiyorum çarpmasın diye sabır bakalım
Seda_nrr pinar92_ ben daha 19. Haftadayım bugün nefesim yetmiyor sanki….İnşaAllah hep böyle geçmez yoksa nefes alamam heralde
pinar92_ idiloska evet gerçekten bir anda şişti ayaklarım ellerim yüzüklerimi bile takamıyorum çıkardım iz çıkmış resmen😀
happypregnant29 pinar92_ benimde aynı 32.hafta iki gündür çok sıcak cidden iyiki temmuz ağustosa kalmıyor çok zorlanıyorum ya 😱
pinar92_ happypregnant29 evet gerçekten bende aniden şiştim çok şaşkınım.. Tek avuntum haziranda doğum olması zaten rabbim bir avazda doğum nasip etsin hepimize inşallah🙏🏻
Madinanin-Annesi pinar92_ 39a gechdim yemin ederim sisim falan olmasada artik dogurmak istiyorum cok yoruldum.Allahdan bebek kucuk benim sisi agrim yok ama genede halsiz bitkinim
pinar92_ Madinanin-Annesi şiş insanı ekstra etkiliyormuş gerçekten. Rabbim kolay doğumnasip etsin yaklaşmışsınız siz şanslısınız maşallah🙏🏻🧿
Ayten25- pinar92_ 34+5 haftalığım bu zamana kadar ilk defa bugün ayaklarım şişti sıcak gerçekten çok etkiliyor birde yasaktan çıkamadımda 🙄
pinar92_ Ayten25- sokak aralarında akşam serinde 20-30 dakika yürüyüş yapmaya çalışın hareketsizlik daha kötü etkilemesin.. Bol bol yürüyüş yapmamız gerekiyor da aslında işte pandemi😥
Ayten25- pinar92_ normalde hergün yürüyorum bugün çıkamadım doğru söylüyosunuz hareket çok önemli biziim burda polisler vızır vızır anlayışsızına denk gelirim diye korkuyorum.Normalde çalışan insanım izine ayrıldım ondada yasaklar denk geldi 😊
pinar92_ Ayten25- 15-20 dakika market saatlerinde çıkın 😬 hiç denk gelmedim polise ama doğru diyosunuz dikkat etmek lazım ters birine denk gelinir
Mugesahra33 pinar92_ bnmde 33bıtıyor ,birden basladı el ayak sısmesı,kızımda da aynı haftalrda baslamıstı,yıne aynı aylarda hamıleydım🤭
pinar92_ Mugesahra33 tecrubeli yaz annesi😬 alışverişi nasıl yaptınız acaba uzun kollu kısa kollu giyimini o kadar kafam karışıkki ne giyecek bu cocuk diye😂