Ceren35 Son 10 dakikadir karnimda sol alt tarafimda garip bir seyirme yada tekme hissediyorum saniyede 1 atiyor hickirik tutmasi böyle bir sey mi? Biraz uzun sürdu sanki seyirme gibi ama tekme gibi yasayaniniz var mi acaba? Harekette ediyor sanki
Ozge_brbr Ceren35 hıçkırıktır o hıçkırık bizimki 15 dk hıçkırdığı olurdu şimdi doğalı 5ay oldu hala hıçkırık devam ediyor 🙈🙈
Ceren35 Valla 29+4 teyim ilk defa oldu bana da ondan biraz endiselendim yani hem Oynuyor icimde ama hem sanki saniyede bir kez zipliyor gibi bir seyirme :) bilemedim valla BsrArif Elcnerdgn Ozge_brbr
Elcnerdgn 24haftanın içindeyim şu hıckırmayı bir türlü anlayamadım yada hıçkırıyor ben hareket sanıyorum heralde 😞
Ceren35 Ebruylmz uzun surunce bi de ilk defa yasayinca endiselenmesim degil. Bir kac gundur zor gunler gecirdim dedim oglusami yansidi evhamli ana oldum basima 🙈
Nur16 Arkadaşlar bende 9 haftalık olucam işte sanki sol tarafta içinde biley yüzüyo gibi kayıyo elimin altında erkenmi daha
Ceren35 Nur16 erken erken insan psikolojik oyle hissediyor ama 14. Haftalar civari cok icten minicik bagirsak seyirmesi gibi geliyor