Delicesareti Kızlar 12.haftada bebek hareketlenir mi benim Çarşamba günüm ikili testim var onu hareket ederken görebilir miyim bide elimi karnıma koyduğumda konsantre olarak dinliyorum ve pıt pıt bişiler atıyo gibi daha önce böyle bişi hissetmemiştim
Dilekcnkn Delicesareti tabi hareketlerini görebilirsiniz ama o gün hareket etmezse daha iyi olur ☺️ Daha iyi ölçüm yapılabilmesi açısından bizimkisi o gün uyuyordu daha iyi baktık o yüzden tabi geçen hafta gittiğimde o kadar durmadı ki yerinde renkli bakıyorduk birde yüzünü bile zar zor gördük yani tuhaf resimleri çıktı 😂😂
DusunceBulutu Delicesareti bizimki uyuyordu doktor hareket etsin diye dürttü o zaman kıpırdamaya başladı.kahvaltı edip çikolata yiyip su içerseniz hareketli görürsünüz 🥰 ama hareketlerini hissetmen imkansız çok erken
MihricanA Delicesareti O pıt pıt his damar canım ama ultrasonda hareketlerini görebilirsiniz. 20. Haftada net dışardan hissediliyor ama 16. Haftada sen net hissedersin
Delicesareti Dilekcnkn ayy çok heyecanlı ya bi an önce Çarşamba gelsin istiyorum hareket ederken görmeyi çok istiyorum peki sizde pıt pıt bişi hissediyomusunuz elinize karnınıza koyduğunuzda acaba bağırsak hareketi mi nasıl ayırt edilir ki bu 😊burda okumuştum daha önce 12.haftalarda hisseden olmuş
Delicesareti DusunceBulutu öyle yapıcam bende zaten tok karnına gelin demişlerdi bana peki kaç dakika sürüyo ortalama
Dilekcnkn Delicesareti Yani ilk gebeliklerde biraz zor ama ikinci veya sonrası için hissedilebilir bende hissediyordum ama anlıyordum bebek değil 14 haftada daha net hissederken tereddüt de kalmıştım şu an 16 haftalığım bazen özellikler akşamları içinde oynadığını anlayabiliyorum ☺️☺️
Delicesareti DusunceBulutu hadi ya ben en az yarım saat bakarlar die düşünüyodum detaylı ultrason uzun sürüyo o zaman