Zello Merhaba arkadaşlar 38. Haftamdayım göbeğim çok aşağı inmiş kim görse bi kaç güne doğumun yakın diyor bu durumu yaşayan var mı paniklemeye başladım.
Esbebeginannesi Zello ben daha 29 haftaligim benim de gobegim hep asagida gorenler gobegin niye asagiya dogru buyuyor diyo. Cinsiyetle alakali diyolar. Ama sizin zaten haftalariniz gelmis dogumun habercisi olabilir
Ayazali Zello Paniklemeye gerek yok canım ben en başından beri aşağıda tasiyorum28haftaligim😁ilk hamileligimde de öyleydi şimdi de öyle.zaten 38haftalik inmesi normal yani
gullcannn Zello Sanırım bebisler doğum pozisyonu baş aşağı dönünce aşağıda duruyorlar. 32+2 haftalığız doğum pozisyonu almış oğluşum. Kafa aşağıda olunca biraz aşağıda durmaya başladı karnım üstteki eski sertlik kalmadı
Alinamoms Zello ben 33üm benimde öyle senin artık haftan ama ben buna inanmıyorum doğumun habercisi sadece bu olamaz benim 2 3 haftadır bu şekilde çünkü.
Badeninannesii Esbebeginannesi Bende 29 haftalıgım ve benimde göbegim aşagda duruyo sizin cinsiyet ne acaba😊
Zello Esbebeginannesi evet doktor 10 gün sonra çağırdı doğumu başlatalım diye kendimi o güne. Sabitlemişim 😊
Ayazali Esbebeginannesi Ilki erkekti aşağıda taşıdım.simdiki kız yine aşağıda tasiyorum.bunye ile alakalı bence.
Zello Badeninannesii erkek acaba ondan mı kaynaklı normalde erkek çocuklar 40 haftayı geçer diyorlar korku basıyor 😊
Zello Ayazali ilk doğum olacağı için neyle karsılasıcağımı bilmeyince panik oluyorum kendimi hazır hissedemiyorum 😱😊
Esbebeginannesi Badeninannesii demek ki cinsiyetle alakali degil asagida olmasi annelerin yapisiyla alakali 😊
Esbebeginannesi Badeninannesii kesinlikle. Rabbim hepimize yavrularimizi sag salim kucagimiza almayı nasip etsin 🤩