esraaa86 Anadolu yakasında perinatoloji doktoruna ikili test yaptırmam lazım,memnun olduğunuz biri varmı,devletten nasıl randevu alıcam perinatoloji ye direk alınmıyor sanırım
Sedakbyk esraaa86 kadin dogum doktoruna gidip detayli ultrasyon istediginizi soyluyorsunuz perinatolojiye kayit aciyor daha sonra 182den yada mhrsden perinatolojiye randevu aliyorsunuz..
iremyasar esraaa86 ben normalde özelde takipliyim Küçükyalı delta hospital 400+140 TL muayene ücreti ile istediler. Zeynep kamilden randevu buldum orda yaptırdım.
Sulee_ esraaa86 bende detayli ultrason icin perinatoloji arıyorum ama özeller aşırı pahalı devletede randevu bulamıyorum saniyesinde doluyo randevular ikili testi doktorunuzmu perinataloga yaptırmanızı söyledi çünkü benim normal kadın doğum doktorum kendisi yaptı
esraaa86 iremyasar önce kadın doğuma mı gittiniz zeynep kamilde o mu sizi perinatoloji gönderdi randevuyu nasl aldınız
esraaa86 Sulee_ benim perinatoloji doktorum 1150 tl fiyat verdi,yaptıramayacğımı söyleyince mutlaka perinatologa yaptır dedi,devlette randevu nasıl alcaz çok doluysa peki
iremyasar esraaa86 hayır direk mhrs sisteminden kendim randevu aldım randevu alırken bi ayrıntı var resim paylaşabilirsem isterseniz sizinle paylaşırım direk 11-14 hafta ikili test olarak randevu aldım
iremyasar esraaa86 Bu şekilde randevu arayabilirsiniz devamlı bakmalısınız ama yoğun oluyor bazen iptal eden olursa aynı gün yada ertesi güne bile randevu bulabiliyorsunuz.
iremyasar esraaa86 Tabii. Mhrs sistemine girin oradan randevu al diyin il,ilçe seçin klinik olarak kadın doğum ve hastalıklarını seçin sonrasında semt polikliniği yazan yeri fark etmez olarak işaretleyin ve en son olarak da muayene yeri yazan yerde seçenekler çıkıyor ordan 11-14 hafta arası ikili test seçeneğini seçip randevu alabilirsiniz.
Sseda- iremyasar merhaba irem hanım yorumunuz çok işime yaradı nasıl alacağim derken fakat ikili test için muayene yerinde jinekoloğ kadın doğum üroloji falan çıkıyor tam olarak hangisi yazmalı karşılığında ilk gebeliğim biraz yorum uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim🌸
iremyasar esraaa86 evet ben yaptırdım gayette güzel baktılar ultrason ölçümleri yapıldı sonrasında kan verdim 2 hafta sonrasında çıkar dediler ama 1 hafta olmadan sonucu çıktı
esraaa86 iremyasar zeynep kamilde değilmi,sabahtan beri randevu bulamadım,avrupa yakasında mı baksam acaba