• SağlıkGebelik
  • 25 haftada suyun azalması ortalamanın altında denmesi🙁

Selam kızlar nasıl bir durum bu korkuyorum hemde çok 😞 İki hafta sonra tekrar çağırdı bidaha bakılacak ne yapmam gerekiyor birde bu durum neyden kaynaklı oluyor kafam karmakarışık bişey olmasın diye dua ediyorum 🙏
    AyseBal hicbir fikrim yok canim postun kaybolmasın diye yazyrm ve doktorun herhangibir oneride sadece 2 hafta sonrami cagrdi
    • [silindi]

AyseBal benim de en son sınırdaydı haftaya gidicem bende ya internetten araştırdım YouTube da videolarda suyun az olması bebeğin idrarını az yaptığını gösteriyormuş çok olması da az olması da iyi değilmiş az ise böbreklerine bakmak gerekirmiş diyorlardı
    • [silindi]

AyseBal kimisi su çok için diyor ama izlediğim videolarda su içmekle alakalı olmadığını da söylüyorlar bende anlamadım🙄
    AyseBal cnm bnmde 33 haftanın içinde benimde az dendi haftada bir kontrol verdi detaylı ultrsn die erken zamanlarda su takviye ediolarmıs igneyle ama ileri dönemlerde doguma alıolarmıs 34 lü haftalarda falan. Bebegin haraketlerini sürekli takil et tuaflık hissedersen git doktora ihmal etme sakın bende artık googlede okumaktan nette video izlemekten yoruldm pskjim bzuldu artık :(
    AyseBal 16 cı haftamda banada suyun sınırda denildi 18 ci haftada şuanlık sorun yok gibi dediler benımde hep aklımda armut ye havuç suyu iç dediler bol su içiyorum inşallah hayırlısıyla sağlıklı şekilde zamanında kucagımıza alırız şuan 19 +2
    AyseBal bol su iciñ kendinize 1 litrelik şişe belirleyin en az 3 litre için benimde ilk aylar azdı o kadar su içiyorum ki şimdi her kontrolde doktor suyun çok güzel diyor şimdi 27+2 haftaligim
    Ben havuc suuunu çok duydum canım bol bol iç istersen bakarsın iyi gelir