doruk_un_annesi kızlar hastane çantası sizce kaçıncı haftada hazırlanmalı ve siz hangi haftada hazırladınız veya hazırlamayı düşünüyosnz ve en önemli olan şeyler nedir çantada
Motherhoodie doruk_un_annesi kısıtlamadan sonra eksikleri alıp hazırlayacağım bende 34 haftalık oluyorum o zamana
mlkkk doruk_un_annesi 26da kıyafetleri yıkadım dolap poşetlerine tozlanmasın diye hastane setlerini filan koydum ama hala eksiklerim var kendime gecelik pijama filan alacağım bebeğe bez gibi bazı ıcır zıvırları da alıp 32olmadan ayarlamayı düşünüyorum
Ozlemakcay doruk_un_annesi ben 34. Hafta da hem eşyalarını yıkadım yerleştirdim hem de çantamı hazırladım. Şuan 38 deyim arabada hazır duruyor. Erken doğum riskiniz yoksa 34 35 iyi haftalar bi de tabi ağırlaşmadıysanız.
TheBaby doruk_un_annesi 36.haftamda hazırdı canım. 37.haftamdan itibaren doktor hastaneye gelirken çantan arabanda hazır gel demişti. Bizde taşıdık yanımızda. Öyle böyle son 4 güne geldik🙈
Safisss doruk_un_annesi 30+3 oldum bugün yıkama ütüleme bitti akşama yada yarına çantamı hazırlayacm inşaallah ☺️iyi ki ütülemeyi şimdi yaptım,git gide ağırlasacktm şuan bile zorlandım