hanibazen Kızlar biraz korkuyorum ve eşim beni genel olarak sakinleştirebilen tek insan 😅 Normalde alıyolar biliyorum ama pandemi nedeniyle eşleri doğuma almıyolar gibi bir durum var mı
gizemozdemir90 hanibazen acibadem hastaneleri aliyor. Benim doktorum almiyor cunku erkeklerde ileriye donuk farkli psikolojik etkileri oldugundan bahsetti
Yanki hanibazen 15 gün sonra sezaryen olacağım kısmetse eşimi de alacaklarmış doğuma canım doktorunla bir görüş istersen
Smyra- hanibazen inşallah aliyorlardir dicem ama benim için farketmeyecek😅😅😅eşime senide yanımda istiyorum dedim verdiği cevap sen ıkındıgin zaman ben gülerim 🤭🤭🤭
gizemozdemir90 Hafissee unluler acibademde dogum yapiyor ve acibadem de doguma es aliyor. Unlu olmalari ile alakasi yok bence😊
Hafissee hanibazen aynen valla hep ünlülere serbest bide bakıcıya falan baktırıyorlar bizler gibi zorluk çekmiyolar her istedikleri önlerinde falan
prensimgeliyor @hanibazen bende çok merak ediyorum ama sezeryan da almıyorlar diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum 🤷♀️
DorukZengin Sezaryen, doğumdan çok ameliyata benzediği için almıyorlar diye biliyorum. Ama belki kısmi uyuturlarsa alırlar, tam uyuturlarsa zaten eşimiz yanımızda mı değil mi bilmeyeceğiz 😁
Smyra- hanibazen 😆😆😆iyyyy evet ya bende test etmek istedim eşimi acaba ne der diye 😅😅😅birde taklit falan yapıyo arada gıcıklasiyor tabi
Gigy hanibazen valla benim de öyle inanılmaz rahatlatır ,çok isterdim ama bizim hastane pandemiden önce de eşleri almiyormuş,genel kararı o yönde çok bayılan falan olmuş eşler çok etkilenmiş 🤭sağlık olsun napalim ekibin başını şişiririm diyorum artık ben de 🤪