Merhaba güzel annelerim bende çoğu anne gibi normal doğuma kendimi hazırlamıştım doktorumda çatın uygun bebeğin pozisyonuda iyi sancılarını bekliycez dedi buraya kadar herşey yolundaydı 24 nisanda nişanım gelmişti fakat kızçem tam bir hafta gelmedi sancıda yoktu nst de azıcık kasılma tek görünüyordu 25 nisanda tamda doğum günümde öğlen suyum geldi fakat bi anormallik vardı suyum açık renk değildi yeşildi doktoruma hemen yazdım acil hastaneye gitmemi söyledi eşim ve kız kardeşimle apar topar hastaneye gittik hemen alttan kontrol ettiler enfeksiyon değil bebek kakasını yapmış ondan yeşil dedi doktor 2 cm açıklığım tek vardı sancım hiç yoktu suni verip normal doğum yaparsak benek kakasını kanalda yiyebilir riske atmayalım dedi bende o riski göze alamadım hemen beni sezeryana aldılar belden yapılan iğneyi iki defa denediler 3. De oldu hemen uyuştum zaten hiç birşey hissetmedim bende çekiştirmeleri baskıları hissettim fakat ağrı yoktu zaten anestezi doktorum başımdaydı bir an beni yalnız bırakmadı sohbet ediyorduk bebekle ilgili sorular soruyordu derken saat 15:50 de bebeğin geldi dedi o an sanki zaman durmuştu benim için gerçekten evlat kokusu bambaşkaymış çok masumdu kakasını yememişti çok şükür 3350 kilo doğdu onu hemen kontrolleri için yukarı götürdüler benim dikişlerim atılıyordu sanki o zaman geçmiyordu bir an önce bitsin bebeğime kavuşayım diye düşünüyordum dikişlerim atıldı beni odama götürdüler hemen bebekte geldi hemşireler geldi emzirmeyi göstermek için hemen tuttu kızım ilk başta sütüm hemen gelmedi akşama doğru yavaş yavaş gelmeye başladı kızımı besledim 2 gün hastanede kaldık şimdi tam 7 gün oldu doğum yapalı halen ağrılarım var sırt ağrısı çok oluyor benim göğüslerim şişti bebek tam boşaltamadığı için ucu yara oldu çeşitli şeyler denedim şimdi yeni yeni iyileşiyor benden size tavsiyeler
depend mutlaka alın göğüs kalkanı emzirme yastığı da hayat kurtarıyor çünkü sırt ağrınız oluyor eğilince daha çok ağrı oluyor sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz biraz uzun oldu ben çok severek okurdum uzun doğum hikayelerini 😊