Pakize_babaoglu70 Kızlar artık son trimester e girince heyecanlıyız, kıyafet ,emzik,biberon , bebek arabası ,ana kucağı neler aldık hangi markaları tercih ettik kararsızdım ve tecrübesizim hadiiii bilgi alışverişinde bulunalım😊😊
iremibrahim Pakize_babaoglu70 kıyafet genellikle e bebekten indirimden aldım civilde var internettende verdim pazardan da aldım park yatak Civilin park yatağı ablam verdi almadım emzik biberon wee baby aldım bez ıslak mendil sleepy uni baby aldım şampuan uni baby pişik kremi sebamed deterjan duru granül yumadıtıcı dalın uni baby bebek arabası daha almadım puset letgodan ikinci el aldım 💕🥰💙 son 51 ama ay sonu doktor alacak 💙
mlkkk Pakize_babaoglu70 kıyafet e bebek civil lcw ve İnstagram üzerinden aldım emzik chicco biberon dr browns bebek bezi henüz almadım ama sleepy bebek arabası mamma Jaguar model ana kucağı hediye geldi puanti 2in 1 şampuan krem gibi şeyleri karışık bübchen mustela uni baby alacağım
MinikKalbimmmm Pakize_babaoglu70 bebek arabası kinderkraft 3lü setini aldım ama yurtdışında yaşıyorum bu marka türkiyede var mı emin değilim. Ben 25+3 üm her hazırlığı tamamlamadım emzik biberon philips avent alıcam. Şampuan ve tüm bakım ürünleri mustela. Kıyafetleride h&m, lcw ve trendyoldan da aldım. Beşiğini ikeadan alıcam. Anne yanı beşiğini kayınvalidem hediye aldı şu sepet gibi olanlar var ya tekerlekli ondan var 🥰 bez ve ıslak mendil prima alıcam
Ozge20ulu Pakize_babaoglu70 canlar sona bırakmayın ben 33 bıraktım çok zorlandım yıka utule ,aSmak bile zor oldu minik minik ya ince iş🥰 insan birden ağırlaşıyor
Pakize_babaoglu70 Bende phılıps in biberenonu almayı düşünüyorum ama malzeme olarak bi sert plastik gibi olanı var birde cam olanı hangisi öneriliyor acaba??