Hasretim16 Melike3535 @Melike3535 ya benimde 3. Gün gecikmem bugün. 22 çıktı. Korkmuştum sıkıntı olmaz inş. Çarşamba tekrar kan vercem
Melike3535 Hasretim16 hakkında hayırlısı olsun canım inşallah yükselme olur kese ve bebisi görürsün Rabbım bu mübarek günde hic kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Isra38 Adnmv38 hayırlı uğurlu olsum ama bazen gerçek konuşmak daha güzeldir ben yapmacık bır sekılde hamılesın dıyemezdım..kendım yaşadım uzuldum baya bı ınsan kendını kaptırıyor oyuzden kaptırma dıye dedıydım neyse tekrar hayırlı olsun😊
Hasretim16 Melike3535 inşallah canım çok teşekkür ederim. Beta değerlerim sırasıyla 155, 347 ve 860 iyi gidiyor gibi 🥰🥰
Adnmv38 bireylulmeselesii tekrar gittin mi kuzum ben bugün tekrar kan verdim 75 üstüne çıkması lazımmış bekliyorum iyi misin moralin iyi mi
bireylulmeselesii Adnmv38 malesef ben düşük yaptım canım dün akşamdan beri adet e döndü. Haftaya kontrole gideceğim nedendir bilmiyorum. Ama senin cıkmış olur ben daha önce 10 ile.ogrendim.gayet de sağlıklı artmıştı seninki iyi bi değer. Kaygılanma
Adnmv38 bireylulmeselesii çok ağrın var mı balım ya çok üzüldüm yaşayan bilir. Sorup üzdüysem özür dilerim hakkını helal et nolursun
bireylulmeselesii Adnmv38 yok kuzum olur mu öyle şey. Ağrım yok yani adetten hicbir farkı da yok . Sadece 1 kürtaj 2. Bu olunca endiseliyim
Adnmv38 bireylulmeselesii genetik test yapıyolar sanırım basit pıhtılaşma sorunları vs böyle yapabiliyormuş kuzum Allah verir inşallah
bireylulmeselesii Adnmv38 inşallah canım yaptıracağım ben de haftaya gideceğim ne varsa çözülsün artık