Annebebek000 Nurak benim kiz kardesiminde cift cikmisdi erkek olduu tek cikinca kizii olduu onda da tam tersi olmusdu yanii
Annebebek000 ogul_can cinsiyeti belli oldu mu kaç haftalikk Bi de sag sol meselesi varr Sagda olursa erkek solda olursa kiz diye Benim de iki evladim var birini sagda birini solda tasidim iksii erkek bende tutmadi gibii Siz ilkini nerde hissettiniz bunu nerde hissettiniz
ogul_can Annebebek000 hayır cinsiyeti belli değil 11 haftalık şuan sağ sol u ilk kez duydum çin takvimi oğlumda tutmuştu şimdi çin takvimi kız çıkıyor sizin yaş toplamı erkek diyor belli olsun yazacağım 🥰
DENIZ_55 Annebebek000 cift cikti kiz gözüküyor cinsiyet belli değil daha hayırlısı bakalım diğer bebeğime baktım o tuttu tek çıktı evet erkekti o bakalım bu tutacakmi
Annebebek000 DENIZ_55 Allah gonlunuze gore versin insaAllahh Ilk cocugunuz sag mi sol da mi hissettiniz acaba bunu nerde hissediyorsunuz
DENIZ_55 Annebebek000 öbürü bazen sağ bazen solda duruyordu ama eşim sağda derdi Buda bazen bazen sol bazen ortada net bi yerde değil bakalim nasip ama öbürüne eski çok severdim turşu felan herkes kız dedi tatlı çok fazl yemezdim nasip bakalim
Zeynep3 Benim çift oğlum oldu , komşumun tek kızı olacak bu ters tam tersi olmasın ? 😀 çünkü çoğunda aynısı olmuş
Annebebek000 Zeynep3 valla benim kiz kardesimde de sizin ki gibi ciktii Cift cikti oglu tek cikinca kizi olduu Bende tuttuu ama cogu kiside tutuyorr tutmayinca da tam tersi oluyorr hayirlisi zaten eglence amaclii Allah herkesin gonlunden geceni omrune hayirli eylesinn 🌸🌸