dugmeninannesiii Dünden beri ayaklarımın şişliği inmiyor doktorumla görüştüm tansiyonumu ölçtüm normal. Soğuk uygulam yap her ihtimale karşı yarım gel erken alabilirim dedi.😞 normalde 10 mayıs için konuşmuştuk doğumu. Başına böyle bişey gelen var mı ?
Deryabsrn dugmeninannesiii sakin ol canım benim öyle uygun gördüyse öyledir erken degil ki gelişimini tamamlamıs oluyor zaten bebişin saglıkla gelsin inşallahw
Aybigen dugmeninannesiii 37. Hafta erken doğum değil ki normal doğum zamanı. Korkmayın ins hiç bi sıkıntı olmaz.
Mercimekmom dugmeninannesiii benimde şişliğim var ne alaka doğumla 38+3 deyim bu aylarda normal şişmek ayaklarıma basamıyorum ellerim öyle
Madinanin-Annesi dugmeninannesiii artik erken degilki normal bir zaman 36tidan sonra korkmaya gerek yok.Banada mayisin 10nuna kadar zaman verildi simdide belliyorum 38+4 olduk korkma korkulacak hic bir sey yok
Pnrusac 37+1 çokta erken değil ki 😊 tansiyonun çıkma tehlikesi protein kaçağı bebeği zehirleme şüphesi olduğundan dr ne zaman derse o zaman alınması en doğrusu içini rahat tut
dugmeninannesiii Pnrusac ay bilmiyorum canım ya 😞 ailemde şehir dışında ayın 7 sine izin almıştık 7 sinde gelecekler erken olsa gelemezlerde 😞yalnızlıkta korkutuyor beni
dugmeninannesiii Minnosunannesiii canım doktorum kağıt yazdı 10 mayısta doğumu olacak işte şu tc kimlik numaralı annesi ve babasının refakatine ihtiyacı vardır diye. Bende onunda e devletten anneme başvuru yaptım bu kağıdıda ekledim belge olarak izin çıktı
dugmeninannesiii Gizem957 cuma günü yani 30 nisanda 36+6 iken kontroldeydik canım kilosu 3.300 boyu 49.5 cm di
TheBaby dugmeninannesiii Var canım. Kontroller sonrasında 38+2 ye kadar geldik canım. Son 4 günüm kaldı
Tugcekkkkk dugmeninannesiii 37 hafta erken doğum değil ki. 46dan önce doğarsa prematüre oluyor. Yani doğum olursa üzülmeni gerektirecek hiç bir sey yok. İnşallah sağlıcakla kavusursun