Pembepanterr Ayserkan Neyi ? Sorularınıza cevap verdim 😂 Yani şöyle hamileyken emzirmeye devam ettiniz mi; Evet.Hamile olduğumu yeni öğrendim diye yazdım ve son olarak bebekler aynıysa içmeye devam edermiş yazmıssınız onada ;İlk defa sizden duydum yazdım soru sıralamanıza göre cevap verdim yani 😂
Ayserkan Pembepanterr ben bilmeden emzirdim bebeğimi öğrendikten hemen sonra kestim. Ayrıca ben yazmadım aynıysa emzirilebilir diye dikkatli okuyun lütfen postu açan yazmış öyle 🙂
Gcbebisii K-Nur01129 Masallah Allah tamamina erdirsin . Bende 6 haftalik hamileyim doktor emzirmeyi kesmemi soyledi 11 aylik bebegim var. Cok uzuluyorum memeyede cok duskun ne yapacagim bilmiyorum
K-Nur01129 Gcbebisii başka bir doktora daha mı danissaniz acaba çoğunlukla emzirmenin bir sıkıntı olmayacağını söylemişler..Ben 16 haftamdayim hala emziyorum beslenmeme dikkat ediyorum vitaminlerimi de aldıktan sonra bir sıkıntı olmaz demişti benim doktorum..
Ozcifci Benimde 1 yaşında bi bebeğim var ayni zamanda 18 haftalik hamileyim doktor bi sorun olmaz kendisi bırakana kadr emzir ama kanamam falan olursa hemen kes demişti işin iyi tarafı hiç kilo almadım hatta 1 buçuk kilo kadr zayıfladım hem
Sselmaguler Kızım 11 aylık ve emziriyorum korunduğumuz halde nasıl oldu bilemiyorum ama 7 haftalık hamileyim.. doktorum emzirmeye bir kaç ay daha devam edebilirsin dedi
Derya38Ba Sselmaguler merhaba o sürede ne belirtiler oldu yani ilk 7 hafta siz daha öğrenmeden hangi belirtileri yaşadınız
GKP22 happymooomms oğlum 21 aylık 2 aylık hamileyim emziriyordum doktor doğana kadar emzirebilirsin riskli bi durum olmadığı sürece demişti sağlık ocağındaki ebe de aynısını dedi kasık ağrın olursa emzirmeyi kes diğer bebeği riske atma dedi 3-4 gündür kasık ağrım olunca emzirmeyi bıraktım mecbur
Gcbebisii K-Nur01129 bende oyle dusunuyorum su yasaklar bi bitseydi doktora bidaha gidicem. Bende biraktirmayi istemiyorum . İnsallah bi netlige kavusur
Kbracoskun happymooomms ben emziriyorum ve 6 haftalık hamileyim doktorlarda bı sakıncası olmadığını söylüyor kızım bırakırsa sorun yok ama ben emzirmeye devam etmeyi düşünüyorum kızımda gayet iyi durumda ☺️
04052016mh happymooomms emzirirken hamile kaldım ve bebeğim emmek istemedi önceleri zorla da olsa vermeye devam ettim sonra uyku arasında bile ağzına değse göğsüm çok ağlıyordu doktor da sütün kalitesi bozulabiliyor bebek emmek istemiyorsa zorlama dedi bende vermedim 🤷🏽♀️ Bir oğlum var ve 2.de erkek ama oğlum emmek istemedi aynı cinsiyetle alakası yok bence
gulin-35 happymooomms bazılarında sutun tadı degısıyormus bebek kendı bırakıyormus doktorlar emzırın dıyor sorun olmaz dıyorlar ama vıtamın destegı sart vucud ekstra gucsuz kalıyor bebek bı yandan emzırmek bı yandan
Anne3214 gulin-35 6 aylık bebeğim var şimdi de 5 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim nasıl beslendiniz neler kullandınız yardımcı olur musunuz
gulin-35 Anne3214 yegenım saglıkcı onun basına geldı ondan bılıyorum proteın agırlıklı beslenın et sut cevız badem saglıklı yıyecekler ve ogunlerı sıklastırın bırde vıtamın hamılelıkte ıcılen vıtamınlerden ıcın doktorunuza soyleyın durumu vıtamın yazar zaten