Minik1bey Minnosannem12 İyi bence kuzum haftasıyla uyumlu zaten aksi birşey olsa doktor söylerdi 🥰 Maşallah kuzuya 🥰
Minik1bey Betulnuri Resmen sen benim hislerinin tercümanı oldun valla kahkaha atıyorum şuanda 😂😂😂 Aynı şeyleri düşünüyoruz resmen 😂😂😂😂
aslannaz21 Minik1bey ayy alemsinn valla benim yataga girmem yerlesmem 5 dkmi aliyo ayni sekilde kalkmam senin hesap pqnda gibi yuvarlaniyorm
Minik1bey aslannaz21 Bende öyleyim kız merak etme 😂😂😂 Bide böyle dönerken kemiklerim çat çut ses çıkarıyor doğurana kadar kırılmazlarsa iyi 😂😂😂
Ozge3747 Minik1bey 34+4 haftalığım. Perşembe günü 35+0 da sezaryenim var. Çok zor bir hamilelik geçirdim 34+0 da 2450 gr dı. Artık doğsun istiyorum
Minik1bey Ozge3747 Kuzum neden erken doğum oluyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 🥰 Bazen dediğin gibi sıkıntılı gebelik geçirenlere oluyor böyle sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım da sonra bu yaşadıklarımız aklımıza bile gelmeyecek 🥰
ozlmm123 Minik1bey evet ya 1 günde şiştim ben spk oldum yavaş yavaş olur diye dusunuyodum ama öyle olmadi
Betulnuri Minik1bey anamm hamile arkadaşım varmışta haberim yokmuş 😂😂 sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Allah 🥰
Ozge3747 Minik1bey Plasenta previayım sürekli kanamam oluyor. Sağolasın çok teşekkür ederim 🙏🏼🥰hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş
Minik1bey aslannaz21 Valla tek korktuğum aslında o diyom doğum yaparken acaba nasıl olcak bu kemiklerle doğumda yapamam ama sezeryanda da ödüm kopuyor 😥