Senaaa1 Minik1bey herkes birşeyler söylüyor ama anlamıyorlar malesef🤷♀️ Ben yürüdükten sonra ellerimi bile kapatamıyorum gelde bunu anlat insanlara tuza dikkat et diyolar e ona da ediyorum ama nafile 🤦♀️ son haftalarda böyle olacak oluyor da yapacak bişey yok dinlenmeye özen gösterirsek çok şişimiz olmaz tek çare bence. En son 34e girmeden gitmiştk kontrle 2259kgdı. Bakalım 3 hafta geçti kaç olmuştur bilmiyorum bu perşembe gidicez :) çatı muayenesi yapacak sanırım doktorum :) artık zaman hızlıca geçsin sağlıklı bir şekilde gelsin sahiden çok zor😏 allahım hepimize fazlasyla güç kuvvet versin inşallah
Minik1bey Senaaa1 Ben hamilelik öncesi bile tuz kullanmayan birisiydim bunu bildikleri halde hala bana bile tuzu azalt diyolar sırf konuşmak için konuşuyolarlar ve sinirleniyor insan bi süre sonra 😂 Aynen dediğin gibi dinlenmek tek çare bizim için. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲
Hatice11 Minik1bey Merak etmeyin 2. Kez anne olmak da cok farklı oluyor herşeyi ilk kez yaşıyormuşcasına heycan ve korku devam 😁Bu sefer başıma neler gelecegini bildigim icin korkuyorum
Minik1bey Hatice11 Ay ben bu yönden hiç düşünmemiştim doğru diyosunuz valla insan bu kezde neyle karşılaşacağını bildiği için korkar 😂
YagmurAnnesi Minik1bey yememe içmeme hiç dikkat etmiyorum valla 🙈 12 kilo aldım. 36+6 olduk 35 Haftada kontrolümüz vardı oğlumuz 2900 gr boyunu hatırlamıyorum. Perşembe günü yine randevumuz var. Son 3-4 gündür deli gibi acıkıyorum yemeyeyim diyorum duramıyorum karnım gurulduyor artık açlıktan 🙈😂 İftardan sonra sokak aralarında yürüyüş yapıyorum ortalama yarım saat dün yürüyüş yapamadım evde squat yaptım bir de kızımın peşinde koşturuyorum 🤷🏻♀️
Minik1bey YagmurAnnesi Oo maşallah senin maraton çoktan başlamış valla ne yürüme ne squat bizde hiçbişey yok 😂
YagmurAnnesi Minik1bey ilk hamileliğimde ne yürüdüm ne spor yaptım biraz zorlanmıştım. Bunda yapayım belki faydasını görürüm dedim 😬
Miskokulu18 34+3 günlük hamileyim 32 hafta kontrolünde 2230 gr 47 cm di salı kontrolüm var bel bacak çatı ağrısı öldürüyor beni sadece evin içinde yüryrbiliyorum bi yere gidemiyorum yatakta dönemiyorum yattığım yerden kalkamıyorum 1.5 yaşında kızım var bi de evden çalışıyorum süpriz gebelikti Ama çok zorlanıyorum şuan ağrılardan dolayı 17 kilo aldım onu söylemiyorum bile saldım artık İlkinde sadece 8 kilo almıştım yediğime de çok dikkat edemiyorum koşturmaktan
Minik1bey Miskokulu18 ahh kuzum aynı dert bende var aramızdaki tek fark ben en son 20 kilo almıştım şimdi geçmiştir tabi beni düşün ve motive ol bence 🙈🙈 Ruh halim ektedir 🦦🦦 🙈
Minnosannem12 Minik1bey ayaklarım şişti ödem olmuş burun tıkanıklığı baş ağrısı mide yanması mide bulantısı hepsi var 35+3 kilosunu yarın önericem Allah nasip ederse ❣️
Minik1bey Minnosannem12 Ayy hadi inşallah yarın hayırlı haberlerinizi bekliyorum bende çarşamba gidicem nasipse 🥰
Tugceek Biz de 36+2 yiz ayak şişmesi, iyice ağırlaşmalar, bir de 2 gündür afedersiniz biraz daha sıvı yoğunluklu akıntı var iç çamaşırı ıslatan türden, suydu değildi gitti geldisi yaşıyoruz ☹️
Metehan_ve_annesi Tugceek biz de 36+2 yiz benim de akıntım oluyor ama fark ettim ki ayakta fazla kalıp ,eğilip kalkıp iş yapınca oluyor
Minik1bey Tugceek Bence değildir ama yinede ihmal etmeyin bende en başından beri çok yoğun akıntı var ve hala devaö ediyor geçmedi 😐
Nimetdogann 35+2 haftalık bir kaç gündür sanki hareketleri azaldı gibi eskisi kadar hareketli değil yarın doktora gideceğim normal mi değil mi bilemiyorum 😑
Minik1bey Nimetdogann Normal canım doktor bana yeri daraldığı için hareket edemiyor demişti 🥰 Yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰 Bakalım nasılmış sizin minik kuzu 🧸
Metehan_ve_annesi Minik1bey 36+2 ters dönmüş kaplumbağa gibiyim. Ne kalkabiliyorum ne sağa sola dönebiliyorum. Son günlerde de aşırı halsizlik var. Başlarda olmayan uyku isteğini yaşıyorum. Neyse ki hastane çantam vs hazır. Ev temizliği yapamadım,yapamıyorum da içim hiç rahat değil malesef erken doğum riskim var🙄 36.hafta kontrolünde bebişim 2600 çıktı hayırlısı bakalım
Minik1bey Metehan_ve_annesi Bana temizlik en başından beri yasak o yüzden temizlik aklıma bile gelmiyor. Ve bence sende düşünme bile. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi önemli değil. Elbet bi hayır sever evi silip süpürür 😂😂
Betulnuri Minik1bey 36 ya girdik minişimle çok şükür ağrım sızım yok sadece kaburgamın altını çok seviyor kızım hep orda 😂 kalp çarpıntım var ve yeni yeni yere oturup kalkmada zorlanıyorum ama az kaldııı 🤰🤰
Minik1bey Betulnuri Kendimi gördüm benimde hep sağ kaburgamın altında hatta bazen bildiğin kaburgamla oynuyor şaka gibi ama hissediyorum yani ben 😂😂
Tugceek Metehan_ve_annesi Benimde normalde öyle oluyordu da şu 2 gündür sabahları kalktığımda özellikle de bu sabah biraz yoğundu bugün de iş yaptım baya ondan da oldu galiba bilemiyoruz ☹️🤭
Metehan_ve_annesi Tugceek ben doktoruma sordum bu haftalarda akıntı olması normal dedi. Aşırı fazla olmadığı sürece tabi