mavi0811 Royem62 hep oyle diyolarda kuzum yani adet belirtileride hamilelik belirtileride bu kadar erken baslarmiki🙄
962301 Adaa8905 gözün aydın canım hayırlı olsun sağlıkla gelsın inşallah çok sevindim senin adine❤️❤️❤️derisi bize inşallah dua et canım bize de 🤲🤲❤️❤️
Adaa8905 962301 Rabbim isteyen herkese nasip.etsin kuzum emeklerinizi çabalarınizi boşa çıkarmasın sizde yaşayın bu duyguyu inşallah ilk düşük olduğundan içimde yine korku var inşallah bu sefer sağlıklı.olur
962301 Adaa8905 canım inşallah güzel olur herşey korkma dua et bol bol allah bağişlesin bebeğini sana 🤲🤲🤲🤲
962301 Adaa8905 bende de var o canım, Sende önceden varmiydi ben yeni fark etim, İnşallah bebeişin habercisir🤲🤲🤲🤲
Adaa8905 962301 Valla bende hiç farkında değilim varmiydi yokmuydu canım ama onu duyunca baktım.vardi eşime soyledim daha önce yoktu diyor bilemedim
962301 Adaa8905 bende duyunce fark etim sonra eşime sordum acaba ben mi yanliş görüyorum diye o da var önce den fark etmedim hiç görmedim dedi,ayy inşallah bende güzel haberi alirim🤲🤲🤲
962301 Royem62 kuzum bende var gibi kasiklerim ağriyor bida çok midem bulaniyor acaba oruç tutuyorum onden mi bilemedim ki🤦🤔
EsrSvm Royem62 Benim adetime 8 gün var ama çok hafif kasıklarıma ve bacaklarıma ağrı vuruyor gibi oluyor varla yok arası 🤷
CaglaG Royem62 benim akıntım, göğüs hassasiyetim, son zamanlarda iştah azalması var, bugün tereyağ kokusu bana çok kötü geldi, ama aynı zamanda regli olacakmışım gibi ağrım da var galiba bu ay bebiş yok🤷🏻♀️
962301 Adaa8905 yumurtlama günüm çok ağrim oldu onden sonrada her kasiklarimde batmalar var midem bulaniyor oruç tutuyorum onden mi acaba diye düşünüyorum bida o çizgi var canım Senin nelerdi belirtilerin
Adaa8905 962301 Benimki tedavi ile oldu canım çatlatma ignesini oldum ondan sonraki ilk ilişki de peceteye çok az leke geldi yumurta çatladı galiba dedim benim çok fazla beyaz yoğun akıntım vardı bel ağrım goguslerime el degilmiyor yeni yeni de mide bulantım başladı bide çok halsizlik vardı
962301 Adaa8905 akıntı bende de var canım goguslerim buydu ama arada sizliyor inşallah bu güzel haberi alirim bende canım🤲🤲dua et canım banada hamilelerin duasi kabul oluyormuş🤲🤲🤲❤️
Adaa8905 962301 Rabbim sana da nasip etsin canım benim şuan akıntım devam ediyor göğüslerim taş gibi aşırı hep ağrım var