962301 ZeynepDK ara ara kaslarimde batmalar oluyor akıntı ve hafif mide bulantisi, Büğün bir posta gebelik çizgisi oluyormuş gobek kesminde bende de var yeni fark etim onceden varmiydi bilmiyorum 🤔
ZeynepDK 962301 bende de afedersin kabızlık oldu hiç olmazdı normelde o çizgi bendede var batmada oluyor beyaz akintida fazla bugün belimde de ağrı vardı canım
962301 ZeynepDK hadi inşallah gebelik habercisidir kuzum Sende o çizgi onceden varmiydi? Kaç gündür kabizlik yaşiyorsun canım
ZeynepDK 962301 üç gündür canım belkide dört çizgiyi daha önce fark etmedim hiç inan inşallah bebiş haberleri veririz aynı gunuz senle hemen hemen 😘
962301 ZeynepDK aynen canım inşallah canım bende yeni fark etim kabizlik bende de var, İnşallah beraber güzel haberler aliriz kuzum🤲🤲❤️
KubraAydin Royem62 bende bendeeeee ❤️❤️ Allahım inşallah hayırlı haberler alırız ve isteyen herkese rabbim hamile kalmasını nasip eder inşallah bu güzel haberi hepimiz alırız ❤️🥺🤲🏻
Royem62 KubraAydin en çabuk kabul olan dua kulun Kula duasıdır demişler o zaman ne yapıyoruz bolca hem kendimize hem birbirimize dualr ediyoruz 🤲🤲🤲adet olmayacağınız batlara kadar 🤗😃👍👍👍❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲🤲
Zynpfdnlyd Royem62 okuyunca bile bı kötü oldum Rabbim sana nasip etsin inşallah cnm ya bende 19 yaşındayım ve tüp bebekle hamile kaldım o kadar berbat bı psikoloji ki ssni çok iyi anlıyorum tüm dualarım bugün seninle ve tüm çocuğu olmauanla olucak insallahhh Rabbim doldursun kucağınızı aminnn🌼🌼🤲🤲
Royem62 Zynpfdnlyd kurban olurum ne güzel içten yazmışsın rabbim dularını kabul etsin bacım inşallah rabbim razı olsun evladını sana bağışlasın darısı başıma başımıza inşallah ❤️❤️❤️❤️🤲🤲🤲🤲🤲🤲 gece gece içim cız etti valla çok teşekkür ederim 🤲 temiz kalbin için ❤️❤️❤️