metehaninannesiii Yarın ilk asimi olacam da ac karnına mı gideyim tok karnına mı kimse bir şey demedi de bir de siz sabah mı vuruldunuz öğleden sonra mi
mlkkk metehaninannesiii kan tahlili yakın zamanda yaptırmadıysanız kan tahlili yapabilirler onun dışında açlık tokluk önemli değil
Mumy01 metehaninannesiii ben 13:30 da vuruldum tok karnına korkulacakta birsey yok inan öyle abartılan kadar acımadı sadece 3 gün biraz gece özellikle sert yumruk yemissin hissi oldu vurulduktan sonra ben iş bile yaptım
Simgeozturk11_ Ben sabah aç karnına vuruldum ama sağlık ocağındaki hemşirem kan tahlili istediği için kontrol amaçlı 🤷🏻♀️
Elifglmzzz Aynen sağlık ocağı ebesi olarak arkadaşların dediği gibi açlık tokluk farketmez 🌸ama bi kaç aydır kan vermediysen Aç olarak gidip kan da ver ,verdiysen istediğin saatte git beşe kadar açığız 😊
metehaninannesiii Elifglmzzz teşekkür ederim canım benim geçen hafta vermiştim kan tahlili için birde hepatit aşısı öneriyor musunuz
Elifglmzzz metehaninannesiii canım eliza testinin sonucuna baglı o senin için gerekliyse mutlaka her doktor önerecektir .ama rutin de bir risk yoksa yaptırmana gerek yok
metehaninannesiii Elifglmzzz sağlık ocaginda ki ebe hepatit değerlerin düşük dedi tetanoz asinla beraber yapalım dedi doktoruma sordum onermiyor yani eğer ailende hepatit hastalığı olan birisi yoksa doğumdan sonra yapılmasını öneriyorum dedi
Elifglmzzz metehaninannesiii kadın doğum uzmanının önerisine göre hareket et bence risk gormemış demek ama aklın çok karışırsa bir kadın doğum uzmanına daha danış.yaptığımız hastalar var neticesinde ,doğumdan sonra yaptır mutlaka
Kayraninannnesi metehaninannesiii canım ben ilkinde aç gitmiştim bebeğin kalbinide dinliyorlar tok gelirsen daha iyi olur dedi ikincide tok gittim