mrv_b korkmana hiç gerek yok bende senin gibiydim nedense odaya cok rahat girdim dedi bacaklarını buraya koy hazır olunca seslen o kadar rahat Bi şekilde durdum ki sanki ultrasonla karnıma bakacak hiç kendimi de kasmadım geri çekmedim zaten kadın hep suratıma baktı benimle konustu sonra gördün mü korkulacak birşey yok dedi bende dedim böyle böyle okudum kanama oluyormuş acıyor muş filan dedi kendilerini kasıyorlar geri çekiyorlar haliyle bende ittiriyorum parmağımı zorlanıyor acıyor kanıyor dedi böyle dedim diye tabi birisi bana seninki demek ki geniştir ondan hissetmedin cok acı verici dedi sadece gülüyorum yani bu lafa genişmişmiş daha önceden doğum yapmadım 9 gün önce sezaryen oldum yani hala aynı😂😂öyle uzun süredir de evli değilim evlendim 1 ay sonra hamile kaldım utanmaya gelince hiç utanma emin ol sen bir insanın yüzüne eline ayagına nasıl bakıyorsan onlarda oraya öyle bakıyor radyoloji teknikeriyim haliyle mammografi de çalıştım günde kaç tane meme çektim o kadar alıştım ki cok normal geliyor görmek e röntgen odasına hsg çekimi için geliniyordu bizde doktoru asiste ediyorduk haliyle altlarını görüyordum hani bana böyle normal geliyorsa kadın doğum uzmanlarına ohoo cok cok normal gelir😂