Chucky Eminos123 sizin gibiler sayesinde bitmiyor zaten bence de bu kapanma boş olmayınca olmuyor umarım biri görür de güzel bir ceza alırsınız.
Eminos123 Chucky ramazan gunu beddua kisinin kendisine doner ne konuda ceza alicam onu anlamadim siz maske takin arkadasim takana da takmayana da saygim var hatta cocuklara cift maske taktirin bagisikligi dusuyor cocuklarinizin kimsenin haberi yok cigerlere yeterli oksijen gitmiyor bilginiz olsun
kadriye25 Sermec27 aynen bilmem mi ilk defa 33 oldum heyecanliyim bi yandan da korkuyorum o yüzden memlekete gidecem en azından kafam biraz daha rahat olur belki
Sermec27 Aslanannesiayse benim durum riskli canım anne karnında kaybettiğim için 38 e gün verdi doktorum
Sermec27 kadriye25 rabbim bu sefer kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah canım güzel dogum hikayesi yazalım inşallah buraya 🥰
A_S_K Erceyl Mutasyona uğrayan bir virüse aşı etki etmez aksine bağışıklık baskılanır ve gelecek senedaha ağır geçirilir. Her sene grip olunur. Neden? Grip mutasyona uğrar. Grip aşısıda seni bu sene korur seneye daha ağır geçirirsin. Bunun aşıyla falan alakası yok. Medya size ne gösterirse onu izlersiniz. Lütfen bu algıya kapılmayalım. Eğer covid diye bir şey açıklanmasaydı herkes bu sene gribin çok daha ağır olduğunu söyleyecekti. Yani boş şeyler bunlar, bir çeşit komplo. Bilinçli insan eli ile oluşturulmuş bir şey.
Safisss Erceyl Bu kapanma gelmeden öncede biz kendimizi eve kapamıştık şimdi de kapatık farkeden bişey yok. Yasak filan da yok sokaklar insan kaynıyor, İstanbul da trafik var .. Olan sadece sağlık çalışanlarina, biz gibi gerçekten dikkat edenlere oluyor !!
Melos1 Erceyl cooook bunaldık artık, zaten sadece işe gidiyorduk gezme vs yok.. Devamlı evde durmak calısan insanı boğuyor.. Gezenler yine bildiği yerde geziyor 😞
Eminos123 Ozge3747 gelen hic bi hastalik bitmez arkadasim siz maske takmaya devam edin evinizden cikmayin cocuklariniza da cift maske taktirin maskeyle bagisiklik dusuyor kimsenin haberi yok maske takana da takmayana da saygim var bi cok gerçekleri gordukten sonra
Ozge3747 Eminos123 Bu hastalıkta bağışıklık kazanma diye bir şey yok farkında değilsiniz sanırım. Eğer öyle olsaydı bir yakalanan bir daha yakalanmazdı. Bu kadar rahat ve geniş olmayın. O kadar bilim insanı doktor boşuna konuşmuyor herhalde. Hastalık bitmeyecek diye önlemimizi almayalım mı sizin gibi? Saldım çayıra mevlm kayıra diye mi gezelim. O kadar ölen insanın ve evden çıkmayan kendini koruyan insanın vebali sizin gibi düşünenlerin üzerinedir. Ben hakkımı sizin gibilere helal etmiyorum. Biraz daha bilinçlenin
Chucky Eminos123 beddua etmedim kimseye beddua etmem ben 😏 maske takmama cezasından bahsediyorkm. Emin olun neyin ne olduğunu herkes en az sizin kadar biliyor. Bugğn maskenin ne kadar zararlı olduğunu savunup hormonlu şeyleri abur cubur tarzı şeyleri yemeniz evinize almanız her hangi bir şey maske zararlı ama bunlar değil. Eğer biri zararlıysa hepsi zararlı kendinizi düşünmüyorsunuz başka insanları düşünün bari.
Eminos123 Derinin-annesi mecburi olmadigi muddetce disari cikmam ama disarda guzel hava varken de 2 yasindaki oglumu eve hapsetmem ailelerimizle de gorusuyoruz elhamdulillah ozlediklerimle kucaklasiyorum hastalikla yasamayi oğrenmek gerek gripten de birauru kisi oluyor sma hastasi cocuklar var devletim madem yapacaksa once bunlara yardim etsin
Derinin-annesi Eminos123 Kusura bakmayın hanımefendi ama siz aynı aileden bir hafta içinde gripten ölen sekiz kişi gördünüz mü? Sma ile su an kı durumun ne alakası var.Neyi nasıl bagdastırıyorsunuz bilmiyorum ama bulasıcı olduğu için bu yaptıgınız umrumuzda yoksa sadece sizi etkıleyecek olsa doğal seçilim der geçeriz.
Eminos123 mamy_54 valla virusun ilk zamanlar oyle dikkatliydim marketten gelen hersey yikaniyor her turlu korunmaya dikkat ediliyor sonra fahrettin koca bi asansore 11 kisi bindiginden beri sorgulamaya basladim sonrasinda gelen kongreler de cabasi sonuc geldigim nokta bu arkadasim hayirli iftarlar olsun insallah
gulin-35 Erceyl bende duydum 19 mayısı da baglıcaklarmıs sanırım eaım buyuk bı fırmada calısıyor onlara onceden haber verılıyor sanırım urun tedarıgı ıcın o soyledı dogruysa artık
gulin-35 Denizyildizii ayn dogru soyluyorsunuz ınsanlar boyle yapınca ben kendımı enayı gıbı hısssedıyorum bır senedır zorunlu seyler harıc dısarı cıkmadım alısverısı bıle cogu zaman onlıne yaptım market alısverısını yanı o gun kapanma olcagı duyuldu ertesı gun mahallede bı telas mıllet arabalarını yukledı yallah kampa gıdenmı ararsın tatıle gıdenmı sankı olcekler azcık sabretseler
Denizyildizii gulin-35 ben tatil bölgesinde yaşıyorum. Bizim buralar doldu taştı. Millet akın etmiş. Ayrıca bana göre şöyle olmalıydı. Yasak var dendiği gün şehirlerarası kapanmalıydı o zaman millet bi yere gidemezdi sadece izne tabi olmaliydi
Esrahmet Erceyl kapanmamı var gerçekten ? Az önce kızımı balkona çıkardım herkes sokakta kimsenin taktığı yok.. ama çıkan herkese hakkımı helal etmiyorum haram olsun dinlemeyip te yasağı delenlere .. ben bebeğimle eve kapandım onlar günlerini gün ediyorlar bu gidişte asla bitmez ve biz evde onlar dışarda yaşamaya devam ederiz..
Seroy Erceyl bitmedi şu illet hastalık bitmedi. Nasıl bitsin ama sözde her yer kapalı ama herkes dışarda bakıyorum şimdi dışarı millet geziyor