Annesininkuzusu01 ebooss Benim alt göbeğim vardı zaten sanırım bu yüzden daha dikkat çeker duruma geldi😔
ebooss Annesininkuzusu01 normal canım kolay değil mucize oluşuyor içimizde hormonlar iniş çıkışından ani çok kilo alımı bence normal sağlıklı olsunlar da peşlerinden koşarken veririz hepsini inşallah ☺️❣️
Kvsraykt Ikincibebis gecelik İstanbul’dan almıştım bir han var sadece bebek hamile kıyafet ihtiyaçları var bende büyük bedenim korse internetten aldım güzeldi yine kullanacağız artık onları
Yahyam_17 Ikincibebis trendyolda nicoletta diye bir büyük beden satan butik var onnden düğmeli almıştım indirimdeydi. Aldığımda. Sezeryan olacağım için baya büyük beden aldım giydim muhteşem bu gobekle bile o kadar rahattı ki. Direk yıkayıp hastane çantama koydum 🤭
Ikincibebis Yahyam_17 bende aldim da düğmeleri hemen açılıyor diktim düğme yerlerini bende bulamazsan en kötü ihtimal onu koyacam
Yahyam_17 Ikincibebis nicolettadan mi aldınız sizde ben sadece pijamasini denedim insAllah. Üstu dediğiniz gibi deildir bide üstü bana baya genis
Ikincibebis Yahyam_17 bana da normal oldu ama kumaşı uzanan bi tip olduğu icin düğme delikleri genişliyor
Ozgecomelek Ikincibebis Instagram’da zerrebebe diye bi sayfa var kalitesi çok iyi ablamda bende hep ordan aldık büyük bedenlerde var tavsiye ederim ☺️
Yahyam_17 Minigimyolda ben xl aldım alt. Tam istediğim gibi ama üst baya bol durdu. Kollarını katlar kullanırım. Bişey olmaz dedim. Yazı. Geniş geniş giyinirim diye sorun etmedim ama çok geniş bazı yorumlar bir beden büyük alın demistiler ondan büyük aldım
Yahyam_17 Minigimyolda XXL yani bazen de xl değişiyordu kalıptan kalıba bunda pek kilo almadım. Şuan son aya giriyorum. Ödem problemim var hatta şuan bile XXL giyiniyorum
Yahyam_17 Ikincibebis ama kumaşı çok rahat sanki. Hiç üzerinde deilmis gibi. Yani ben sevdim o rahatlığı galiba. Bundan sonra oradan alicagim bende düğmeler öle olmadı dün denedim zamanla olur mu bilemiyorum
S1213 Bende 23 haftalık hamileyim ve 63 ile hamile kaldım ve 74 kilo olmuşum bide benim bacaklarım ellerim şişti
Ikincibebis Yahyam_17 3 4 günden sonra oluyor zaten mali gerçekten çok güzel ama benim eve göre biraz kalın sıcak oluyor ev yatınca cok bunalıyorum uyuyamiyorum