[silindi] Kızlar merhaba yaklaşık 1 aylık hamileyim ve kanamam oluyor ara ara. Doktorum progestan hap yazdı sabah akşam içiyorum ağır kaldırma sürekli dinlen ve sabırlı ol dedi sizce sebebi nedir başına böyle bir şey gelmiş anneler lütfen yardım
ysmn_kck17 [silindi] ben kanamayı 16 haftaya kadar yaşadım . Aslında bebekte de bende de sorun yokken yaşadım. Sebebi benim damarlarım çok ince olduğu için kolay kanamam oluyormuş. Progestani vajinal aldım . 16 haftadan sonra çok şükür bitti . Şuan 30 haftalık olduk . Ama hep yattım dinlendim ağır kaldirmadim. Risk olmasa bile kanama normal sayılmıyor malesef . İlişkiyi kesin ve sizin daha çok yeni yerleşme kanaması falan da olması yüksek ihtimal . Sagsalim kucağınıza alın bebisinizi . ☺️☺️
eslemeslem [silindi] benim de 5. Hafta başladı 13. Haftaya kadar da sürdü progestan 100 lük ve 200 lük olanı içiyordum sabah akşam çok şükür 13. Haftadan sonra durdu şuan 31 haftalık olduk doktorunuz ilişkiyi yasaklamıştı
[silindi] ysmn_kck17 canım çok teşekkür ederim ya çok tuhafım ne yapacağımı bilmiyorum teşekkür ederim canım sende bebişini sağ salim kucağına al sağlıkla kavuşun ❤️
ysmn_kck17 [silindi] Her anne gibi . Korkuyoruz . Endişeleniyoruz . Sagsalim kavuşmak istiyoruz . Su pandemi doneminde evlere tikildik daha çok kafamıza takıyoruz . İnsan yıpranıyor ama eldende birşey gelmiyor malesef ☺️ teşekkür ederim amin inşallah 😚
[silindi] ysmn_kck17 maalesef öyle canım doktor da sabırlı ol diyor ya kalp atışını bile duymadan yasaklar girdi araya ne yapsam bilemedim
ysmn_kck17 [silindi] sağlık sektörü hizmet veriyor . Randevu alıp gidebilirsin . Benim 8 Mayıs iptal olmadı mesela . Bilgin olsun . Sana mesaj geliyor yolda polis falan çevirdiği de o mesajı gösterebilirsin. biz öyle yapıyorduk yasak zamanlarda.
eslemeslem [silindi] eğer kanama odağı kese etrafına değilse korkacak bişey olmazmış dinlenme ile ve biraz da hareketlere dikkat etmek ile geçecektir sizin kide geçer inşallah
[silindi] eslemeslem işte onu bilmiyorum canım gidemedim yasaklardan dolayı doktora inşallah geçer kuzum
Petyynut [silindi] yasak olsa da siz gidebilirsiniz sağlık hizmetleri çalışıyor sadece şu an pazar olduğu için kendi doktorunuza değil acile görünürsünüz ama mutlaka orada bakıp duruma göre bir tedavi uygularlar