berilkus Pembenotlar hatırladım seni zorla barıştırmaya çalışıyorlardı. Allah sana en kısa zamanda bir çıkış kapısı açsın inşallah, karnındaki bebeğin yüzüne baksın yarabbim 🙏🏻
darkblue__ Pembenotlar babaniz sizinle neden konuşmuyor ki ya ?😔anneniz de teklif bile etmemis cok üzüldüm ,orada kalmayın devlete siginsaniz psikolojik olarak da rahatlarsiniz ,siginti gibi hissediyorum diyorsunuz siz uzulunce bebekte etkileniyordur .
Fasulyemibeklerken darkblue__ Ben olması gerekeni söyledim kardeşim o sizin güzel yürekli görüşünüzden teşekkür ederim 🌸❤️
Elifaltun Pembenotlar oyle bi evde dogum yaptiktan sonrada sıkıntı olur ki sizin icin emzirme doneminde bile guzel beslenmeniz gerek.
Merve50 Pembenotlar şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim yâr ve Yardımcın olsun canım eğer kabul edersen maddi anlamda yardım etmek isterim çok gazla bişey olmaz ama elimden geleni yaparım hepimiz insanız ve zor zamanlardan geçiyoruz. Hayat malesef herkese eşit davranmıyor. Devlete sığınmayı düşündün mü canım orada daha rahat olursun. Yoksa böyle hiç bir şekilde rahat edemezsin