Kesrak Bebek bir şekilde iki öğünde yeterli beslenebiliyor isen alacağı besin değerini alır ama senin için zor sen besinsiz kalırsın bende yemek istemediğim için iki öğün beslenmiştim ama o iki öğünde sağlam doyarak kalktım sorun olmadı bebek için tehlike arz etmez galiba anne karnına düştüğünde bebek kilosu boyu belli üç aşağı beş yukarı değişir allah öyle bir sağlama almış ki herşeyi sen savaşta aç da kalsan bebeğin iyi olur onun için endişelenme ama tabi sağlıklı değil
gel_artik_bebegim Pembenotlar canım paylaştıklarını okudum babanın kendi evi değilmis ki gitmiş kadının evine oturmus yani sığıntı gibi hissetmen çok normal baska gidicek kimsen yok mu abin falan mesela ya da ablan seni bir süre idare edebilecek birileri çünkü bu sekilde birilerinin yanında en fazla üç gün beş gün yaşarsın 4 çocuk besinci de yolda sanırım ben senin yerinde olsaydım eğer gidecek yerim yoksa çocuklarım için eşime katlanirdim çünkü bu şekilde tek başına bir hayat kurman çocuklara bakman çok zor.
Pembenotlar gel_artik_bebegim ama her kavgada bi şiddet var en son söz verdiği halde boğazımı sıktı itti beni yatağa düştüm polis cagirdim üstüme kapı kilitledi diye o da korkudan ara gelmesinler dedi boğazımı sıktı hamilelikten önce şimdi hep kavgalarda şiddet vardı o kadar aptalım ki gidecek yerim yok seviyorum diye hep affettim
Pembenotlar [silindi] çok sağol düşünmen yeter yapamıyorum işte ben arkadaşımın evinde param düştü cebimden kalkıp da benden düştü bile diyemeyen bi insanım ben
Fasulyemibeklerken Pembenotlar Canım merhaba kendini sığıntı gibi hissediyorsan o evde babanla görüş bu durumu eğer yanlış anlamazsan maddi durumun elverişli değilse ben yardımcı oluyum kendine alışveriş yap koy odana meyveden Kuruyemiş ine herşeyini gönder mek isterim
Pembenotlar Fasulyemibeklerken yok çok sagl ama kabul edemem para sadece içimi dökmek istedim bebek için de endişeleniyorum cok hareketli acım diye mi bilmiyorum
1_minik Pembenotlar kadına anlat bence ilaç içmem lazım de bebek için işte hatta saatleri de açıkacağın saatler seç…aynı evin içinde ayrı yemek vs koysan odana da laf olur belki bilmiyorum ama dışarı çıkınca çantana kuruyemiş elma vs al…çocuğun için yüzünü eğ konuş bence…sonuçta baban da çalışıyordur…zor bi durum rabbim yardımcın olsun…Allah büyük..🤲🏼
Fasulyemibeklerken Pembenotlar Canm bnm çekinmene gerek yok ki hepimiz kardeşiz bende hamileyim aynı durumda bende senden alırdım senin Yemen lazım
Morvy Pembenotlar önceki hikayeni bilmiyorum ama bu konuyu babana açamazmısın acaba. Çok zor bir durum😕
Pembenotlar Morvy babam benimle konuşmuyor ki odaya kapandı ben gelince tek kelime etmiyor karısı iyi biri arkadaş gibi ama annem gibi olamaz karnım doydu diye kalkıyorum iki lokma daha yesem sanki gözüne baticakmis gibi hissedyrm
Morvy Pembenotlar babanla konuşmadığını bilmiyordum allah yardımcın olsun😕bence babanın eşinin evi bile olsa aç dolabı at ağzına bişeyler boşver takma sen kimseyi ne derlerse desinler kim ne düşünürse düşünsün karnındaki senin emanetin sen sadece onu düşün. Konuşan olursada kulağının birinden girsin diğerinden çıksın. Eğer yardım edebileceğim bişey varsa çekinmeden söyle lütfen🌸
Elifkskl Pembenotlar gideceğin başka kimse yok mu rahat edeceğin baban bile seninle konuşmuyormuş bence başka bir yere gitmelisin
asyahumam Doktora gidince durumu anlatıp ücretsiz devletin karşılaşıladigi ya da uygun fiyatlı vitamin ilaclari yazdırın. En azından bebeğe onlar faydalı olur vitamin, kalsiyum falan almak lazim çünkü. Allah yardımcın olsun cnm
Pembenotlar Fasulyemibeklerken gerçekten Allah ne muradın varsa versin Rabbim her daim huzur sağlık ihsan etsin sana da yardım etmek isteyen herkeze de çok çok sağol Allah razı olsun ama idare etmeye calısıcam
asyahumam Pembenotlar canım bir de zentus diye bir kalsiyum vitamin ilacı var ağızdan eritiliyor demir sadece demir ihtiyacini karşılıyor vitamin ilaçları biraz daha farklı sen sor istersen doktoruna gidince devletin verdiği ya da makul ücretli ilaçlardan yazar mısınız diye , sağlık ocağı da yazar
Pembenotlar Elifkskl annem var sadece o da başkasıyla evli çalışıyor gel diye teklif bile etmedi ben yazdım bu gün cevap vermedi görmedi henüz orda daha rahatım annemin eşi kendi babamdan iyi bana sıcak ama orda da annem sürekli şikayetlerde bulunuyor para borç konularını acıyor