Snm Sezaryen icin gun verdi doktor 27 haziran carsamba sabah 11de dogumhaneye yazmis kagida 28 haziran ameliyat yazmis 1 gun ordami kalicam bilgisi olan varmi????
Edbanne Snm olacağın gün sabah gidiyorsun ama bilemedim neden böyle oldu seninki. Sadece bir gün önce anestezi uzmanıyla görüşüyorsun. Şu saatten sonra yemek yeme diyor. O kadar.
Ciselbasaran Snm Aynı gün doğuruyoruz. Benimde çarşamba günü sezeryan. İnşallah sağlıkla kucağınıza alın.🙂Benim çarşamba sabah yatış yapılacak 10da doğum sizin neden öyle dedi acaba
Edbanne Snm bilemedim, orada bir gün öncesinden almazlar ki, belki sadece anestezi uzmanıyla görüşüp çıkacaksınız. Aynı gün yatıp sezaryeni olduktan sonra 1 gece kalınıyor 🤷🏻♀️
Snm Ciselbasaran aminn tesekurler sizde sag saglim kucaginiza alirsiniz insllah sizi direk ameliyatami cagirdilar bana neden oyle dedi acaba serum falanmi vericek devlette dogum yapicam ben
Snm Tubad bigun oncesinden dogumhane yazmis oyuzden soruyorum canim ertesi gun ameliyat yazmis acaba hastanedemi tutucaklar tutup napicaklar okadar saat