Ela20 Hey123 iki isimdense tek isim daha iyi olur Turan ismi. İsim numerolojisi ve çakralara dikkat ediyorsanız soyisimde ikiden fazla a harfi varsa isimde de var bir tane.
Hey123 Sonay-34 evet bizim için değerli kişilerin isimleri ve anlamları açısından hoşumuza gitti. Vefat eden iki kayınımın ismi
Sonay-34 Hey123 Allah rahmet etsin aama ben acılarının ailelerine tekrar tekrar her isim söyleşinde hayırlatılmamamsından yanayım. :( bence kendiniz yeni sayfa açmalısınız çocuğunuz kendi adı ile yaşamalı )
Sermec27 Sonay-34 bende istemezdim biliyor musun oğlumun ismini yakın çevremin koymasını ben de oğlumu kaybettim kimse koymasın cevremden isterim o ismi o isimle seslendikçe içim daha cok acır benlm nerde oğlumun ismini duysam içim cız eder 😔
Sonay-34 Sermec27 o yüzden 😭😔bence yeni isim olsun içiniz ferahlasın hayatınızda beyaz güzl bir sayfa açılsın eski acıları durup durup hatırlamaya gerek yok :()
Sermec27 Sonay-34 canım ben zaten şimdi ki oğluma farklı isim koydum aynı ismi koyamazdım ki söylemem ki o ismi