Merhaba herkese,
guzel kizimi kucagima almanin sevinci ile normal planlayip sezeryen ile gelen dogum hikayemi paylasiyorum,
Tam 38+0 gunde doktor kontrolune gittim ve rutin cati muayenesi yapildi ancak vajinal muayene ve cati muayenesinden hic korkmamama ragmen cok fazla aci hissettim ve oldukca uzun surdu, hafif kanamam oldu ancak doktorum kanamanin normal oldugunu gun icinde agrim ve sancimin da olabilecegini aktardi ancak bebegin kafasi asagida olmasina ragmen kanala girmedigi icin bu hafta icinde kanala girerse normal dogum girmezse 39. Haftada sezeryan gunu konusacagimizi planladik, hastaneden ciktigimda 10 dk da 1 ve 8 dk da 1 sancilarim basladi eve gittigimde 5 dk da 1 sancim vardi ancak cok siddetli degildi doktorum hastanede beni bekledigini ve bu durumda muayene etmek istedigini soyledi hastaneye gittigimde artik sancilarim 3 dk da 1 geliyordu tekrar yapilan cati muayenesi sonucunda bebegin kafasinin hala kanalda olmadigi goruldu, muayene esnasinda suyum geldi, sancilar su gelmesi ile 2 dk da 1 e dustu ve siddetlendi ancak ebe hanim in yaptigi cati muayenesinde de 3bucuk 4 cm acilma goruldu sancimin siddeti cok yogun oldugundan ve artik agridan kusma noktasina geldigim icin doktoruma sezeryen dogum yapmak istedigimi soyledim, doktorum sezeryen karari vermeden once tekrar cati muayenesi onerdi bastan pek istemesem de basinin kanala girmis olabilecegi ihtimaline karsilik ben de muayene olmak istedim ancak bebegimiz hala kanalda degildi karsilikli sezeryen dogum karari aldik, saat 10.11 de baslayan sancilarim 15.00 gibi epidural ile gecti ve 15.50 de guzel kizimizi saglikla kucagimiza aldik, bekleyen herkesin bebegine saglikla kavusmasini dilerim, benim dogum hikayem bana gore pozitif ve anisi olan bir dogum hikayesi oldu, herkese hayirli dogumlar 🙏🏻🙏🏻