Edaaaaa Kzlar hmile kldgimda 56 kiloydm su an 24+5 hftaligz we 65 kilo olmusm cok mu sizce bebegm beslensn dye surekli yiyorm ymedgm zman bi sucluluk oluyr bu kiloyu nsil wreblirm we bebegmi sglikli bi sklde nsil bsleyeblrm yrdimci olun lutfen 😔😔😔
Fulyag Edaaaaa ben de 24. Hafta içindeyim 6 kilo aldım moraller bozuluyor ama yapacak birşey yok alınıyor 😕
ilkgebelik Edaaaaa bence şükredelim sonuçta anne oluyoruz Rabbim bu duyguyu yaşattı bize bir çok anne olmak isteyen bununla sınanan insan varken kiloya takmayalım verilir inşallah 😇 bende 56 kiloyla hamile kaldım 32 haftalığız ve 18 kilo aldım 😇😇🙈
Annesinin1tanesi 31+5 o kadar çok yiyemediğim halde 9 kilo almşm köz gbi otrdu yüreğime 55 kilo ile hamle kaldm 64 kilo olmşum 😭😭
Universe 25+1deyim ilk 6 haftada iştahım kapandı 5 kilo verdim sonra bir kilo alışıdır şu anda toplam verdiğimle beraber 8 kilo oldu asla ambalajlı ürün dahi yemiyoruz şeker tüketimi sıfır neredeyse ama kilolar geliyor 😒
Mavi1 Universe beyaz ekmek makarna pirinç pilavı bunlarda kiloya destek tostlar kekler hamır işleri tüketiyor musunuz bunları
DenizUsta Yapacak birşey yok Doğum sonrası veririz sote ben kendimi avutuyorum bende 68 el başladım Suan 79 kiloyum 29+2 yız bizde verırız insallah
Saydnmrt İster istemez alıyoruz kızlar. Doğumdan sonra veririz artık. Bende 32+2 deyim. 64 el hamile kaldım şuan 78 kilo oldum. Hayırlısı ile bir Doğusunda. 20 kiloya tamamlarım heralde 😂
KamileKlKalkan 🤦🏼♀️ 34+4 olucaz ve tam tamına 19kilo aldım hiç bir zaman iştahlı biri olmadım hayatımda ama her tartıda yıkım yaşıyorum 😒